01 aug. 2017 | 11:47

Samsung Galaxy Note 8 ia ce e mai bun de la S8 și de la Note 7

ACTUALITATE
Samsung Galaxy Note 8 ia ce e mai bun de la S8 și de la Note 7

Samsung Galaxy Note 8 se îndreaptă către lansare și avem ocazia să vedem noi imagini render cu viitorul telefon.

Samsung Galaxy Note 8 mai are destul de puțin până la dezvăluire, evenimentul de lansare urmând să aibă loc pe 23 august. În următoarele trei săptămâni vom avea parte de o mulțime de noi zvonuri legate de telefon și, cel mai probabil, vom avea ocazia să vedem și mai multe imagini reale cu acesta. Între timp, ne putem baza și pe imaginile render care continuă să apară pe internet.

Evan Blass este unul dintre cei mai încredere când vine vorba de informații neoficiale despre diverse terminale, iar acesta oferă detalii și despre Samsung Galaxy Note 8. În cea mai nouă postare despre telefon, avem ocazia să vedem un render cu acesta, pus lângă un Galaxy S8, după cum arată și androidcentral.com.

Se poate observa că telefonul preia liniile ecranului de la S8, Infinity Display fiind un succes pentru Samsung. Cu toate acestea, vedem și diferențe la colțurile ecranului, cele de pe Note 8 find mai mici și oferind astfel mai mulți pixeli pentru display.

samsung galaxy note 8 s8

Telefonul este ceva mai înalt decât S8, confirmând zvonurile cu privire la dimensiuni, dar este și mai pătrățos, astfel că urmează liniile instituite deja de către seria Note.

Ne așteptăm ca specificațiile telefonului să fie similare cu cele de pe Galaxy S8, începând cu procesorul Snapdragon 835 sau Exynos 8895. Cu toate acestea, la capitolul memorie RAM, putem spera să vedem 6GB de memorie, în loc de cei 4GB cu care am fost obișnuiți până acum. La capitolul stocare, variantele ar putea fi de 64 și de 128GB.

Camera foto ar urma să fie vedeta smartphone-ului, deoarece va fi prima cameră duală montată pe un telefon produs de către Samsung.