Deadpool se pregătește să devină serial de animație curând

Deadpool se pregătește să devină serial de animație curând

Deadpool a fost unul dintre cele mai îndrăgite filme lansate anul trecut și, în curând, se va reflecta într-un serial de animație cu aceleași elemente umoristice. 

Deadpool nu a fost un lung metraj obișnuit. Primul film cu super eroi interzis minorilor, acesta a dat startul unei serii întregi de pelicule 18+ care ajung în cinematografe. În același timp, Deadpool l-a transformat pe Ryan Reynolds într-unul dintre cei mai de succes actori de la Hollywood, deși nu a avut neapărat înainte o problemă de imagine.

În cadrul efortului studiourilor Marvel de a ne asalta cu conținut video din toate direcțiie, Deadpool se pare că se va transforma într-un serial de animație pe postul american de televiziune FXX. Proiectul se află momentan în stadiul inițial al discuțiilor, dar au fost deja stabilite o serie de particularități. În primul rând, nu va exista un episod pilot în urma căruia să se stabilească viitorul seriei. Deja a fost aprobată producția pentru un întreg prim sezon.

Cei de la Marvel se vor implica direct în realizarea show-ului și, cel mai probabil, vor încerca să reitereze succesul lung metrajului cu același nume. Așa spun primele informații pe marginea acestui subiect, publicate de Variety. Responsabili de scenariul primelor episoade vor fi frații Donald Glover și Stephen Glover. Numele lor va apărea și în poziția de creatori ai show-ului. Pe lângă roluri importante într-un amalgam de filme și seriale, Donald Glover a mai fost responsabil în ultimii ani de Atlanta, un serial în care a jucat și rolul principal.

Serialul de animație Deadpool va avea premera în 2018 și primul sezon va fi format din 10 episoade. Producători executivi vor fi Jeph Loeb și Jim Chory de la Marvel. Momentan nu se știe dacă Ryan Reynolds se va implica într-o formă sau alta în acest proiect pentru micul ecran.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: