06 mart. 2017 | 08:17

Deadpool 2 primește primul teaser oficial intitulat No Good Deed

VIDEO VIDEO

Cei care așteptau cu nerăbdare lansarea Deadpool 2 vor fi fericiți să vadă primul teaser pentru noul film din serie, cu mult înainte de lansare filmului.

Deadpool a fost un succes răsunător în 2016. Pelicula a depășit numeroase recorduri și a reușit să dea startul unor trenduri interesante. Datorită faptului că a devenit cel mai bine vândut film interzis minorilor realizat vreodată, foarte multe pelicule cu super eroi vor adopta același rating.

După Deadpool, al doilea film Marvel interzis minorilor a fost Logan. Ultimul film cu Hugh Jackman în rolul lui Wolverine a avut premiera în acest weekend și se pare că, cel puțin în Statele Unite a fost precedat de un teaser trailer pentru Deadpool 2. Din fericire, nu trebuie să mergeți la cinema pentru a vedea clipul de câteva minute. La scurt timp după premieră, scurt metrajul a ajuns pe YouTube și a beneficiat de un tweet pentru mediatizare din partea lui Ryan Reynolds. La această oră, clipul de pe canalul actorului principal din Deadpool și Deadpool 2 a înregistrat deja 16 milioane de vizualizări, ca să vă dați seama cât de mare este interesul pentru o continuare.

Partea tristă este că Deadpool 2 va avea premiera abia în 2018 conform informațiilor de pe IMDB și există câteva motive de îngrijorare. În primul rând, nu va mai fi regizat de același Tim Miller. Personajele din rolurile principale vor rămâne însă neschimbate și același lucru este valabil și pentru scenariști. Un lucru este sigur. Fanii așteaptă cu interes noul Deapool 2 și speră ca rețeta din primul film să se păstreze.

Teaserul la Deapool 2 initulat No Good Deed nu ne oferă foarte multe detalii despre acțiunea pe care am putea-o vedea imortalizată în următorul film din serie. În schimb, pare mai degrabă un scurt metraj de sine stătător cu îndrăgitul caracter în mijlocul acțiunii. Până și Stan Lee apare în câteva cadre.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele