Cum instalezi Windows 10 Fall Creators Update acum

Cum instalezi Windows 10 Fall Creators Update acum

Dacă nu stai foarte bine la capitolul răbdare, ar fi bine să înveți cum instalezi Windows 10 Fall Creators Update manual, fără să mai aștepți după Microsoft.

Windows 10 are o bază de utilizatori de peste 500 milioane de PC-uri. Multe dintre acestea sunt actualizate automat, în mod regulat, fără nici un fel de intervenție din partea utilizatorilor. Având însă în vedere numărul foarte mare, procesul de propagare al Windows 10 Fall Creators Update va fi unul destul de lent și s-ar putea să dureze câteva luni până va ajunge la toată lumea.

Din fericire, există câteva mijloace la care poți apela dacă nu mai ai răbdare și te-ai decis că vrei să știi cum instalezi Windows 10 Fall Creators Update acum. Primul pas este să încerci varianta oficială. Fă click pe Start, accesează secțiunea Settings și, din Update & Security fă click pe Windows Update. Verifică dacă există vreo actualizare nouă printr-un click pe Check for updates. Dacă PC-ul tău se află în primul val de propagare, ar trebui să vezi cum începe procesul de descărcare al actualizare, timp în care îți poți folosi în continuare computerul. La final, vei fi invitat să-ți repornești PC-ul pentru inițierea procesului efectiv de instalare sau să definești o oră la care ai vrea să se desfășoare respectivul proces.

Instalare Windows 10 Fall Creators Update

Dacă nu a funcționat metoda automată, există întotdeauna o soluție manuală pentru utilizatori mai aventuroși. Folosind acest link, ar trebui să întâmpini o pagină web precum cea de mai sus. Fă click pe Update Now și urmează mesajele de pe ecran pentru a-ți actualizare manual versiunea de Windows Instalată.

De pe aceeași pagină, poți folosi Windows Media Creation Tool pentru a-ți crea un stick USB sau DVD cu Windows 10 Fall Creators Update. Dacă optezi pentru ultima variantă, ai grijă să te încarci cu răbdare. După ce ai descărcat micuțul utilitar și ai apăsat pe Upgrade this PC now, procesul poate dura până la două ore, în funcție de viteza conexiunii tale la internet și de configurața ta hardware.Windows 10 media creation tool

Citește și: