Cum formatezi textul pe Facebook Messenger, ca să-ți enervezi prietenii

Cum formatezi textul pe Facebook Messenger, ca să-ți enervezi prietenii

Facebook Messenger și WhatsApp sunt aplicațiile aceleiași companii și, uneori, împrumută funcționalități între el. Poate nu știai, dar acum poți formata textul pe Messenger ca pe WhatsApp.

Da, Facebook Messenger a încetat de vreo doi ani să mai fie o aplicație prietenoasă, simplu de folosit și fără bling-bling-uri, dar dezvoltarea pe care o dorește rețeaua socială pentru ea nu-i mai permitea să fie basic. Așa că a primit aplicații, jocuri, ba chiar transfer de bani și reclame în anumite țări, pentru anumiți utilizatori. Pas cu pas însă toate opțiunile ajung în aplicație, iar asta nu-i chiar cea mai bună veste.

În fine, nu contează cât de mult se schimbă Facebook Messenger, ci ce mai poți face cu ea. Dacă nu-ți plac Stories sau jocurile, poți să te joci puțin cu textul. La fel ca pe WhatsApp, îl poți formata ca să fie mai… mă rog, să fie la fel de important sau neimportant, dar să fie mai ușor de citit. Astfel, poți scrie cu italic, cu bold sau poți tăia cuvinte. Pentru prima trebuie să pui caracterul _ înainte și după cuvânt.

Pentru bold, trebuie să pui * înainte și după cuvânt. Și pentru strikethrough trebuie să ai ~ înainte și după un cuvânt sau un grup de cuvinte. Fără spațiu între aceste caractere și cuvinte, dai send și o să vezi cum textul apare diferit. Nu e de mare folosit, decât dacă vrei să subliniezi, să zicem, niște idei, dar măcar nu mai pare la fel de sec ca până acum.

Nu în ultimul rând, poți combina toate aceste opțiuni. De exemplu, poți să ai un text îngroșat și înclinat sau să ai un cuvânt și tăiat. Și tot așa până ajungi să trimiți doar texte cu astfel de artificii. Trebuie doar să păstrezi ordinea caracterelor și totul ar trebui să funcționeze bine. Cam așa.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: