17 iun. 2017 | 08:00

Cum dezactivezi sunetele din Facebook și Facebook Messenger [VIDEO]

TUTORIALE
Cum dezactivezi sunetele din Facebook și Facebook Messenger [VIDEO]

Dacă te-ai decis că nu mai vrei să deranjezi persoanele din preajma ta cu activitatea pe mobil, învață cum dezactivezi suntele din Facebook și Facebook Messenger.

Majoritatea aplicațiilor de mobil integrează o librărie stufoasă de sunete proprii. Indiferent dacă este vorba de jocuri sau aplicații de chat, dacă interacționezi suficient de mult cu ele, ajungi să le recunoși doar din sunete. De cele mai multe ori, utilitatea lor nu este foarte evidentă, dar au cu siguranță un efect nedorit. Sunte șanse foarte mari să deranjeze persoanele din jurul tău. Nimic nu este mai neplăcut decât să mergi la cinema și să auzi în prejma ta păcănitul tastelor dintr-un progrămel de mobil.

Preventiv, ar fi bine să știi cum dezactivezi sunetele din Facebook și Facebook Messenger. E important de reținut că acest proces, deși elimină sunetele in-app, nu dezactivează notifările audio ale aplicațiilor cu pricina. Indiferent dacă ai un Android sau iPhone, procesul este similar.

Primul pas pentru a dezactiva sunetele din Facebook este să intri în aplicație și să accesezi meniul principal cu cele trei liniuțe, în dreapta sus la Android și dreapta jos la iOS. În capătul de jos al meniului stufos, intră la Setări pe iPhone, urmat de un tap pe Setările contului. În noua fereastră, la Sunete, debifează sunete în aplicație. Pe Android, trebuie să intri din meniul principal Facebook la Setările Aplicațiilor și să dezactivezi Sunete în aplicație.

În cazul Facebook Messenger, din ecranul principal al aplicației, trebuie să-ți accesezi imaginea ta de profil din dreapta sus pe Android și stânga sus pe iOS. În noua fereastră, intră la Notifications sau Notifications and Sounds și debifează In-app Sounds și Sound pe Android. Pe iOS, este vorba de un tap suplimentar din Notifications, pe Notifications in Messenger. Acolo poți dezactiva atât sunetele, cât și vibrațiile in-app.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele