Cum dezactivezi comentariile pe Instagram chiar și după ce ai postat

Cum dezactivezi comentariile pe Instagram chiar și după ce ai postat

Pentru a evita comentariile răutacioase și trolii din online, cel mai bine ar fi să înveți cum dezactivezi comentariile pe Instagram.

Postăm o cantitate semnificativă de clipuri și fotografii pe conturile noastre de pe rețele de socializare. Când vine vorba de Facebook, cea mai mare parte a conținutului este accesibil doar prietenilor. Pe Instagram sau Twitter, parametrii impliciți sunt ca postările să fie publice. Din acest motiv, prin intermediul hashtagurilor ajungi să vezi postări pe același subiect din diverse colțuri ale lumii.

Există însă o problemă. După cum poți vedea pe YouTube, democrația prost înțeleasă din online a dus la apariția trolilor care își fac un scop în viața din a posta comentarii răutăcioase. În funcție de setările implicite, situația neplăcută se poate repeta și pe Twitter sau Instagram. Dacă știi că nu ai răbdare cu toate personalitățile din online, mai bine afli cum dezactivezi comentariile pe Instagram pentru a posta imaginile tale preferate fără emoția unor critici gratuite. Alternativa ar implica să îți faci profilul privat, dar aceasta s-ar putea să fie o soluție prea radicală de cele mai multe ori.

1 Cum dezactivezi comentariile pe Instagram

Dacă te-ai decis că vrei să știi cum dezactivezi comentariile pe Instagram, ai două opțiuni. Prima implică dezactivarea comentariilor înainte de a posta o imagine. A doua te ajută să scapi de comentarii în orice moment după ce ai postat un clip sau o imagine. În cazul în care cineva calcă strâmb, a doua s-ar putea să fie de preferat pe termen lung.

În momentul în care postezi o imagine pe Instagram, la ultimul pas, întâmpini ecranul de mai sus din stânga. Acesta îți oferă posibilitatea de a partaja aceeași fotografie pe Facebook, Twitter, Tumblr sau Flickr. Sub acele opțiuni, în ceață, există un buton marcat setări avansate. Apasă pe el și activează Oprește comentariile.  Revino la meniul anterior cu un tap pe vârful de săgeată din stânga sus și apasă după aceea pe distribuie.

Pentru a dezactiva comentariile pe Instagram pentru o imagine postată anterior, apasă pe cele trei puncte din colțul din dreapta sus al postării de interes. Dintre opțiunile puse la dispoziție, alege Oprește comentariile. Tot din același meniu le reactivezi.

Citește și: