Cum descarci filme de pe Netflix și le vezi fără internet [VIDEO]

Cum descarci filme de pe Netflix și le vezi fără internet [VIDEO]

Dacă te afli des în deplasare și ți-ai dori să continui o sesiune de binging chiar și în avion, ar fi păcat să nu știi cum descarci filme de pe Netflix.

Sunt un vechi abonat la Netflix și mă bucură foarte mult direcția pe care merge cel mai popular serviciu de streaming. În plus, mă încântă că nu se fac investiții semnificative doar în conținut original, ci și în funcții noi pentru aplicația omonimă de mobil, Windows 10 sau TV. Printre schimbările care mi s-au părut cele mai speciale în ultimul an se numără posibilitatea descărcării de filme și seriale. În doar câțiva pași simpli, poți învăța cum descarci filme de pe Netflix.

Nu este deloc complicat să vezi serialele tale preferate de pe Netflix și cea mai mare parte a filmelor de pe platforma online fără o conexiune la internet. Sistemul este foarte bine pus la punct și funcționează de pe orice aplicație. Nu merge dacă intri pe Netflix folosind browserul preferat, dar având în vedere că de cele mai multe ori intri pe Netflix de pe mobil, tabletă sau TV, respectivul detaliu contează mai puțin.

Dacă te-ai decis că vrei să știi cum descarci filme de pe Netflix, primul pas este să intri în aplicația omonimă de pe Android sau iOS. Procesul este identic pe ambele sisteme de operare. Cauți serialul sau filmul dorit și în noua fereastră ar trebui să vezi un buton de descărcare marcat cu un vârf de săgeată în jos. În cazul serialul, acel buton apare lângă fiecare episod din fiecare sezon. La filme, îl găsești în partea de sus sub descriere, lângă butonul de partajare sau Share. Apeși pe el și imediat vei vedea în partea de jos o bară de notificare prin care ți se aduce la cunoștință cum merge download-ul.

După ce ai descărcat ce te intereseaza, vei găsi acele clipuri în meniul principal al aplicației din stânga sus. Apeși pe cele trei linuțe și accesezi My Downloads. Ca referință, orice există la My Downloads, fără să fii conectat la internet, chiar și dacă ai terminalul în mod avion în întreaga perioadă, poate fi redat timp de două săptămâni. După acea perioadă, în dreapta episodului cu pricina va apărea o notificare că expiră în câteva zile sau câteva ore. Partea bună este că nu trebuie să descarci acel film din nou dacă nu l-ai văzut. Este suficient să încerci să-l redai când ești conectat la internet și își reîmprospătează dreptul de redare.

După ce ai văzut un film sau serial descărcat anterior, ești invitat automat să-l ștergi, dar nu este obligatoriu. Opțional, poți face un gest de swipe peste numele filmului pentru a câștiga niște spațiu. Alternativa este să apeși pe Edit în dreapta sus pentru a șterge mai rapid mai multe filme și seriale dintr-un foc folosind simbolul X pe fundal roșu. Nu există nici o limită pentru numărul de filme pe care le poți descărca. Ține doar de spațiul pe care îl ai disponibil.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI