Cum creezi rapid un playlist pe YouTube în Chrome

Cum creezi rapid un playlist pe YouTube în Chrome
12:51 19.03.2017

Nu este foarte complicat să realizezi o listă de redare pe YouTube, dar dacă te grăbești, ar fi bine să știi cum creezi rapid un playlist pe YouTube cu TubeLister.

Volumul de conținut video disponibil pe YouTube este incomensurabil. Câteodată însă, te interesează doar muzica. Asta înseamnă că ți-ai doari să știi cum creezi rapid un playlist pe YouTube, pentru ca în secunda următoare să pleci de lângă PC și doar să îți asculți muzica preferată. În acest scop, sub fiecare piesă există un buton cu Add to. După ce ai apăsat pe el, fie adaugi clipul curent la un playlist existent, fie introduci un nou nume pentru o listă de redare adițională. După aceea, repeți procedura pentru fiecare melodie în parte și abia la final alegi noua ta listă de redare pentru a o asculta în tihnă.

Toți pașii descriși mai sus sunt parcă o invitație pentru ca cineva să inventeze o soluție mai simplă. Îmbucurător este faptul că aceasta există și vine sub forma unei extensii de Chrome intitulată TubeLister. Principiul de funcționare este cât se poate de simplu. Cu un click pe TubeLister, toate clipurile afișate în toate taburile deschise de Chrome sunt automat adăugate la o listă rapidă de redare. Rămâne doar să-ți vezi de treabă.

[readmore]

Primul pas și cel mai important implică instalarea extensiei TubeLister folosind acest link de Chrome WebStore.  Câteva momente mai târziu, în colțul din dreapta sus, vei vedea un buton adițional similar cu sigla YouTube. Rămâne să deschizi câteva clipuri de pe YouTube în tab-uri separate de Chrome folosind click dreapta pe fiecare în parte și Open in new tab. Nu trebuie să aștepți ca acestea să se încarce. După ce ai ajuns să ai 5, 10 sau 20 de tab-uri deschise cu clipuri, apasă pe butonul gen YouTube din dreapta sus, lângă butonul pentru accesarea setărilor Chrome. Imediat se vor închide toate tab-urile din Chrome și vei rămâne cu una singură. În aceasta din urmă va începe redarea noului playlist. Singura soluție pentru a salva acea listă de redare dacă vrei să o asculți și mâine, este faci un semn de carte pentru acea pagină. Cea mai rapidă metodă în acest scop este să apeși pe CTRL + D.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI