Youtube pentru iPhone merge și cu ecranul închis, dar într-un singur context

Youtube pentru iPhone merge și cu ecranul închis, dar într-un singur context

Prin noua versiune de YouTube, nu mai trebuie să țineți telefonul deschis pentru a interacționa cu clipurile redate pe televizor.

YouTube s-ar putea număra printre primele aplicații pe care le instalați în momentul în care vă achiziționați un smartphone nou. Până de curând însă, aplicația respectivă a avut un handicap semnificativ. În momentul în care închideai ecranul telefonului, melodia pe care o ascultai se întrerupea. Nu conta nici măcar dacă inițiasei redarea clipului pe smart TV, prin Chromecast sau pe vreo consolă. Acum însă, lucrurile s-au schimbat radical.

O nouă versiune de YouTube distribuită utilizatorilor de iDevice-uri vă face viața semnificativ mai ușoară, mai ales dacă v-ați făcut obiceiul să transmiteți deseori clipuri pentru redare de pe telefon pe TV. În loc să folosiți telecomanda televizorului pentru a pune un clip pe pauză sau pentru a sări la următorea melodie dintr-un playlist, veți găsi toate acele controale pe ecranul închis al smartphone-ului Apple.

Prin intermediul noii versiunii de YouTube pe care o puteți descărca folosind acest link, micul progrămel continuă să fie compatibil cu redarea clipurilor prin Chromecast sau prin aplicațiile YouTube pentru orice platformă. În plus, pentru sesiunile de streaming pe TV, toate controalele vor fi accesibile pe ecranul telefonului sau chiar și al unui Apple Watch.

,,Controlează clipuri din ecranul blocat în timpul unei transmisiuni pe dispozitive Chromecast, smart TV-uri, console de gaming și orice alte dispozitiv de sufragerie cu aplicația YouTube instalată. Primiți butoane pentru Play/Pauză, Următoarea/Anterioară și ajustarea volumului pe ecranul de blocare și în Control Center. Accesează controalele pe ceasul tău Apple Watch împerecheat.” Aceasta este descrierea oficială a actualizării, iar lucrurile sunt cât se poate de clare. În sfârșit, puteți să renunțați complet la utilizarea telecomenzii de la TV în cadrul unei sesiuni extinse de streaming de pe YouTube. Toate controalele necesare sunt la îndemână pe telefon.

Citește și: