Cum blochezi pe cineva pe LinkedIn și la ce ajută

Cum blochezi pe cineva pe LinkedIn și la ce ajută

LinkedIn este o rețea de socializare care funcționează foarte bine pentru relațiile de afaceri, dar ar fi bine să știi cum blochezi pe cineva pe LinkedIn care te supără.

Lansată cam în același timp cu Facebook, LinkedIn este o rețea de socializare cu o nișă bine stabilită. Reprezintă soluția perfectă pentru a intra în contact cu viitori sau foști angajatori, iar persoanele care lucrează în resurse umane folosesc aceeași platformă pentru a verifica CV-urile potențialilor angajați. Asta nu înseamnă însă că găsești doar lapte și miere pe această rețea de socializare.

Rețeaua ta profesională de contacte își poate pierde farmecul dacă cineva începe să comenteze aiurea. Nu este exclus ca o persoană să te agreseze cu mesaje menite să te convingă să te prezinți la un interviu. Dacă ești nemulțumit de condițiile de la birou, îți dorești să nu vadă șeful cât de mult timp petreci finisându-ți CV-ul de pe LinkedIn în speranța schimbării locului de muncă. Pentru astfel de situații și nu numai, trebuie să înveți cum blochezi pe cineva pe LinkedIn.

Primul pas pentru a bloca o persoană, este să o găsești în lista de contacte prin butonul de căutare din partea de sus a interfeței. Cel mai evident este butonul marcat Send a message. Folosind vârful de săgeată în jos din dreapta acelui buton alege Block or Report (Blochează sau raportează). În noua fereastră, asigură-te că ai bifat opțiunea Block și apasă pe butonul Continue. Confirmă procedura cu butonul Agree.

Din momentul în care ai blocat pe cineva pe LinkedIn, persoana nu îți va mai putea accesa profilul și nici tu lui. Nu vă veți mai putea trimite mesaje. Dacă sunteți conectați, din momentul în care ai folosit opțiunea de blocare, nu veți mai fi. Dacă ai primit vreodată vreo recomandare sau Endorsment de la acea persoană, acele elemente vor dispărea din pagina ta de profil.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: