Cum ștergi contul de LinkedIn și ce trebuie să ai în vedere

Cum ștergi contul de LinkedIn și ce trebuie să ai în vedere
12:53 17.12.2016

LinkedIn este o rețea socială cu beneficii reale, dar asta nu înseamnă că este exclus să îți dorești să înveți cum ștergi contul de LinkedIn.

Cei mai mulți dintre noi nu folosesc foarte des LinkedIn, dar începem să ne finisăm profilul pe rețeaua socială în perioada în care ne căutăm de lucru. Serviciul online achiziționat de curând de cei de la Microsoft cu o sumă fabuloasă, este o rețea socială foarte bine pusă la punct care își atinge foarte bine scopul și care are un număr foarte mare de utilizatori care au un cont plătit. Foarte multe corporații și firme de resurse umane se orientează căte LinkedIn pentru a căuta posibili angajați. Din păcate, tot LinkedIn face o treabă foarte bună în a vă asalta cu newslettere și nu este deloc exclus să vrei să știi cum ștergi contul de LinkedIn.

Înainte de a vă șterge contul, trebuie însă să știți câteva lucruri. În primul rând, înainte de a dispărea definitiv, aveți 20 de zile să vă răzgândiți. În acel timp, contul vostru este într-o stare de hibernare. Din păcate, în momentul în care intră în hibernare, veți pierde pentru totdeauna apartenența la diverse grupuri, lista celor care vă urmăresc, invitațiile ignorate sau care așteaptă răspuns, recomandările de la contacte și toate abilitățile certificare de către prieteni. Cu alte cuvinte, deși vă puteți recupera contul în cele 20 de zile, veți mai avea acces doar la datele introduse de voi, atât.Cum stergi contul de linkedin browser

Dacă te-ai hotărât că vrei să știi cum ștergi contul de LinkedIn, cel mai rapid ar fi să folosești acest link. Alternativa este să intră în contul tău folosind orice browser, să apeși pe imaginea de profil în dreapta sus și, din secțiunea Account & Settings, să alegi Privacy & Settings. Navigați până la Account și apăsați pe Closing Your LinkedIn Account. Opțional, introduceți un motiv pentru respectivul gest sau alegeți unul dintre cele predefinite. Apăsați pe Next și reintroduceți parola aferentă contului vostru. Cum stergi contul de linkedin mobile

Dacă vrei să știi cum ștergi contul de LinkedIn din aplicația de mobil, procesul este destul de similar. Faceți un tap pe Me în colțul din dreapta jos, apăsați pe roata dințată pentru a intra în Settings și accesați secțiunea Account. Faceți un tap pe Close Account, introduceți un motiv pentru respectivul gest, apăsați pe Next și reintroduceți parola aferentă contului.