Cu ajutorul lui Samsung Galaxy S8 îți poți debloca PC-ul cu Windows 10

Cu ajutorul lui Samsung Galaxy S8 îți poți debloca PC-ul cu Windows 10

Samsung Galaxy S8 are parte de un nou update care dă o utilitate nouă telefonului, mai ales dacă ai un calculator cu Windows 10.

Samsung a adus o serie de noi update-uri pentru aplica’iile din gama Flow, astfel încât să ofere suport pentru funcția Windows Hello, din Windows 10. Mai multe dispozitive din seria Galaxy S, mai exact modelele S6, S7 și S8, vor avea capacitatea de a debloca PC-urile care folosc Windows 10, cu ajutorul unei simple apăsări pe senzorul de amprentă.

Samsung a introdus pentru prima dată această abilitate în cadrul tabletei Galaxy TabPro S cu Windows 10, iar update-ul de acum sporește utilizarea funcției pentru orice calculator care rulează cu Windows 10.

Pe lângă suportul pentru deblocarea cu senzorul de amprentă, Samsung mai oferă o noutate. Astfel, vei avea posibilitatea de a-ți sincroniza notificările de pe smartphone cu PC-ul, astfel încât să le vezi direct pe calculator, scrie theverge.com.

Și această funcție era disponibilă pentru PC-urile Samsung, dar compania face un pas înainte și extinde funcționalitatea pentru orice calculator care rulează Windows 10. Aplicația Samsung Flow este disponibilă aici, în magazinul Google Play, iar pe lângă aceasta vei avea nevoie și de un PC care să aibă instalat Windows 10 Creators Update, pentru a putea beneficia de noile funcții.

Creators Update incorporează cel mai mare set de schimbări în Windows de la lansarea sa oficială pe 29 iulie 2015. Cele mai multe dintre ele sunt mărunte dar relevante. Celelalte sunt mari și utile. Sunt incluse schimbări de interfață semnificative, un grad sporit de flexibilitate estetică și, nu în ultimul rând, modificări în Microsoft Edge sau Videos. Paint 3D este o aplicație complet nouă care merită încercată de creatorii de conținut 3D.

Citește și: