Noua aplicație Paint îți va permite să realizezi desene 3D

Noua aplicație Paint îți va permite să realizezi desene 3D

Aplicația Paint a celor de la Microsoft va avea parte de o schimbare majoră în curând.

Paint, cunoscuta aplicație creată de cei de la Microsoft, are o vechime de peste 30 de ani, iar compania din Redmond se pare că vrea să implementeze o schimbarea majoră. Potrivit site-ului The Next Web, Microsoft dezvoltă în prezent o nouă versiune a aplicației, creată în mod particular pentru Windows 10. Printre altele, noua versiune de Paint va oferi noi instrumente și le va permite utilizatorilor să realizeze desene 3D.

Din câte se pare, informația a fost preluată de unele dintre cele mai importante publicații din mediul online după ce un utilizator de Twitter a publicat două videoclipuri în care prezenta pe scurt câteva dintre cele mai important funcții ale noii aplicații. În mod interesant, aplicația va suporta mai multe instrumente și ar fi fost dezvoltată pentru a funcționa fără probleme alături de Surface Pen.

The Verge menționează, printre altele, că aplicația ar fi ajuns la cei care o testează în prezent în luna mai a acestui an. În ciuda acestor lucruri, aplicația nu ar fi extrem de complexă, iar utilizatorii pot tăia imagini, pot insera texte și pot utiliza aceleași instrumente pe care le întâlnesc și în versiunea actuală. Microsoft ar fi inclus și o gamă de desene 2D și 3D care pot fi utilizate.

Conform zvonurilor, Microsoft ar putea lansa un PC All-In-One în acest an, alături de o noua tabletă Surface Pro 5 și un laptop Surface Book 2. Dacă luăm în considerare componentele incluse de gigantul american în dispozitivele Surface, este clar că PC-ul AIO, în cazul în care zvonurile vor fi confirmate, va beneficia de specificații cel puțin la fel de bune ca iMac-urile. În același timp, Microsoft pare să lucreze din greu la Surface Phone, telefonul care ar putea marca o nouă intrare în forță a companiei pe piața smartphone-urilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: