Cel mai scump serial Netflix e pregătit pentru un nou sezon

The Crown este cel mai scump serial Netflix și tocmai a beneficiat de primul trailer al sezonului doi. Acesta va fi difuzat în iarna acestui an.

Am dezbătut intens în ultimii ani investițiile fabuloase pe care oficialii serviciului de streaming le fac în conținut original. Indiferent dacă este vorba de seriale sau lung metraje, este evident că Netflix face tot ce-i stă în putință pentru a-și extinde în mod constant baza de date cu abonați. Ca referință, până la această oră, cele mai ieftine au fost serialele Marvel cu investiții de aproximativ 40 de milioane de dolari per sezon.

La polul opus, The Crown este cel mai scump serial Netflix. Deși a avut doar un singur sezon difuzat, unele estimări au dus valoarea cheltuielilor până chiar și până la 140 de milioane de dolari. O parte semnificativă din acele cheltuieli a fost justificată prin realizarea unei replici la scară reală a castelului Buckingham la care se adaugă aproximativ 7.000 de costume. Recreerea rochiei pe care prințesa Elisabeta a purtat-o la cununia religioasă a costat 30.000 de dolari. The Crown este și cel mai scump serial realizat vreodată pe orice platformă, în orice format.

Dacă nu era evident, The Crown este unul dintre cele mai bune seriale Netflix, iar cele două premii SAG și alte două premii Globul de Aur confirmă această performanță. La premiile Emmy de anul acesta, are 13 nominalizări.

Fanii serialului așteaptă cu interes sezonul al doilea a cărui premieră va fi pe 8 decembrie. Data lansării a fost dezvăluită prin intermediul trailerului pe care îl poți vedea în întregime mai sus. Acesta este ultimul sezon în care rolul reginei va fi interpretat de Claire Foy, în contextul în care îmbătrânirea reginei va fi transpusă în film prin alte câteva actrițe pe viitor. Distribuției i se vor adăuga Michael C. Hall și Jodi Balfour în rolurile de John F. Kennedy și soția sa Jackie.

10:30 12.08.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video