CMRA este prima cameră pentru Apple Watch

CMRA este prima cameră pentru Apple Watch

Numărul celor care și-au dorit o cameră pentru Apple Watch este foarte mare, iar CMRA este primul accesoriu ce vă permite să imortalizați fotografii și filmulețe cu ceasul.

Primele smartwatch-uri lansate de Samsung în urmă cu câțiva ani puteau să facă poze și să filmeze. Cum era de așteptat, calitatea nu era foarte mare, dar respectiva funcție era considerată ca fiind interesantă și destul de utilă de majoritatea celor care au experimentat-o. Apple a decis să nu includă o cameră în propriul model de smarwatch. Mulți au crezut că respectivul minus va fi remediat odată cu lansarea celei de a doua generații de purtabile Apple, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

Soluția vine de la un producător mai puțin cunoscut și poartă numele de CMRA. Este vorba de o brățară ce include două camere HD. Interesant este faptul că, pe lângă brățări pe care le puteți găsi într-o varietate foarte mare de forme, culori și materiale, CMRA este primul accesoriu funcțional pentru Apple Watch.

Prezentat ca un smart watchband, brățara din imaginea de mai sus are mari șanse să fie un succes de piață, dacă producătorul va reuși să o distribuie în fiecare colț al lumii. În definitiv, Apple Watch este cel mai bine vândut smartwatch, iar dacă te decizi să produci un accesoriu pentru purtabile, cea mai bună decizie este să te orientezi către creația gigantului din Cupertino. În plus, ai și avantajul că un singur accesoriu este compatibil cu două generații de ceasuri inteligente.

Prima cameră pentru Apple Watch, CMRA a fost dezvăluită pentru prima oară în luna noiembrie a anului trecut, dar acum se pregătește de lansarea oficială. Dotată cu două camere High Definition, brățara vă permite să imortalizați imagini statice și clipuri video direct din încheietură. În funcție de lumina ambientală, rezultatele finale s-ar putea să fie destul de atrăgătoare. Cu una dintre camere veți putea face selfie-uri, în timp ce cea de a doua va putea fi folosită pentru a spiona oamenii din împrejurimi.

Primele precomenzi cu CMRA vor fi livrate începând din primăvară la prețul de 169 de dolari. În magazine va ajunge cu 249 de dolari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: