Acer a anunțat un all-in-one care să te facă să vrei PC

Cei de la Acer s-au prezentat la interval cu unele dintre cele mai interesante și originale sisteme în ultimii ani, dar noul all-in-one Aspire S24 e unic.

Dintotdeauna, când am vorbit de all-in-one-uri, referința au fost cei de la Apple cu ale lor iMac-uri. Se pare însă că tot mai multe companii aduc pe piață niște desktopuri impozante cu trăsături de design originale ce te invită să-ți faci treaba la birou. Întâi, ne-au impresionat cei de la Microsoft cu al lor Surface Studio, iar acum a sosit momentul ca Acer să facă același lucru.

În cadrul IFA 2017, cei de la Acer s-au prezentat la târgul de tehnologie de la Berlin cu o serie de sisteme de top. Printre ele se numără și Acer Aspire S24. Ilustrat în imaginile ălăturate, acesta este un all-in-one foarte special ce vine la pachet cu câteva premiere pentru taiwanezi.

În primul rând, Acer Aspire S24 este cel mai subțire desktop all-in-one creat vreodată de Acer până la această oră. Acesta este construit în jurul unui panou de 23,8 inci cu o grosime de doar 5,87 milimetri pe toată suprafața panoului. Rama de la monitor este aproape inexistentă, iar elementele de conectică se regăsesc în unitate discretă de la bază. Panoul se poate rabata între -5 și 30 de grade. Tema de culoare aleasă de Acer pentru noul S24 este o combinație între negru și auriu.

La interior, în mod previzibil, Acer Aspire S24 ascunde un procesor Intel Core de generația a opta. În funcție de buget, poate fi împerecheat cu SSD-urile ultra rapide Intel Optane ce pot fi folosite ca RAM. Alternativa este un SSD standard între 256GB și 2TB. Incorporează un chipset wireless 802.11ac 2×2 MIMO Wi-Fi și vine cu un sistem audio 2.1 certificat Dolby Audio Premium și Acer TrueHarmony. În principiu, ar trebui să se aduă foarte bine. Ca un detaliu drăguț, unitatea de la bază este certificată Qi și poate fi folosit pentru încărcarea wireless a gadgeturilor compatibile.

Acest all-in-one Acer Aspire S24 ar trebui să ajungă în magazine la un preț ce începe cu 1000 de dolari peste doar câteva luni.

Alexandru Puiu
10:25 31.08.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video