16 iul. 2017 | 13:00

Noile căști complet fără fire de la Jabra sunt mai bune ca niciodată

ACTUALITATE
Noile căști complet fără fire de la Jabra sunt mai bune ca niciodată

Unele câști sunt atât de bune încât au parte rareori de o reinventare a designului. Din acest motiv, versiunea actualizată de Jabra Elite Sport are modificările la interior.

Jabra a fost una dintre primele companii care s-a aruncat la investiții semnificative în scopul realizării unei perechi de căști in-ear fără nici un fel de fire. Intenția a fost una lăudabilă și a dat startul unei trend îmbucurător. Din păcate, primele versiuni de căști de la fiecare companie a venit cu minusuri importante. Inclusiv cei de la Jabra au lăsat mult loc de mai bine.

Din fericire, în urmă cu câteva zile, Jabra a anunțat a doua generație de căști Elite Sports. Ilustrate în imaginile alăturate, acestea nu sunt diferite vizual de prima generație. În schimb, pot fi achiziționate într-o combinație de verde și gri ce s-ar putea să încânte anumiți clienți. Marele lor plus constă în autonomie. Aceasta a crescut cu 50% și acum te poți bucura de sesiuni de audiție de 4,5 ore fără întreruperi. Mai mult decât atât, prin intermediul carcasei în care le pui la păstrare, atingi un total de 13,5 ore de muzică departe de priză. Ca și comparație Motorola VerveOne au o autonomie de 12 ore, iar Bragi Dash se laudă cu 20 de ore.

Experiența de audiție oferită de Jabra Elite Sport este personalizabilă prin intermediul unei aplicații de mobil ce include un egalizator destul de eficient. În plus, rezistă în apă până la 30 de minute, o particularitate ideală pentru înotători și cei care vor să se bălăcească fără emoții. Un senzor cardiac integrat în cască te notifică dacă ar trebui să te îngrijorezi de sănătate, iar un antrenor personalizat încearcă să te ambiționeze în căști la următorul maraton. Nu lipsesc două microfoane, iar la apeluri primite poți răspunde printr-o comandă vocală.

Noile Jabra Elite Sport se pot achiziționa cu 250 de dolari pe site-ul producătorului, aproximativ 1000 lei.

jabra-elite-sport-upgraded-lime

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele