Star Wars: Ultimul Jedi este ultimul film în care va apărea Carrie Fisher, în pofida zvonurilor

Star Wars: Ultimul Jedi este ultimul film în care va apărea Carrie Fisher, în pofida zvonurilor

În ciuda unor zvonuri și declarații recente, s-ar părea că povestea prințesei Leia nu va trece de Star Wars, episodul VIII: Ultimul Jedi. Asta înseamnă că nici Carrie Fisher nu va apărea în Star Wars, episodul IX. 

Informația că răposata Carrie Fisher va avea un rol și în Star Wars, episodul IX, a fost confirmată de fratele actriței, dar studioul Lucasfilm vine să dezmintă această informație.

Din păcate pentru fanii actriței și a personajului care a făcut-o celebră, Star Wars, episodul VIII: Ultimul Jedi va fi ultimul film din seria Războiul Stelelor în care Fisher își va face apariția.

Kathleen Kennedy, președinta Lucasfilm, a declarat, într-un interviu acordat Good Morning America, că Todd Fisher trebuie să fi fost „confuz” când a dat declarațiile menționate mai devreme.

„Din păcate, Carrie nu va fi și în episodul IX. Dar o vom vedea mult în cel de-al optulea episod”, a declarat Kathleen Kennedy.

Ea a mai explicat că Fisher își terminase filmările pentru Star Wars, episodul VIII: Ultimul Jedi înainte să moară, în luna decembrie a anului trecut.

Totuși, până atunci, echipa creativă din spatele Episodului IX nu reușise să termine scenariul, așa că acesta a trebuit schimbat după moartea actriței. Echipa a trebuit să ia totul de la zero, pentru ca prințesa Leia să nu apară în film.

Până la episodul IX, totuși, va mai dura ceva timp. Abia ce am primit primul trailer pentru Ultimul Jedi, iar noua producție va ajunge în cinematografe la sfârșitul acestui an. Rămâne de văzut cum va fi încheiată povestea prințesei Leia și cum vor reuși să explice scenariștii dispariția ei din ultimul episod al noii trilogii.

Citește și: