Star Wars, episodul VIII: Ultimul Jedi primește primul trailer [VIDEO]

Star Wars, episodul VIII: Ultimul Jedi primește primul trailer [VIDEO]

Star Wars, episodul VIII: Ultimul Jedi se anunță a fi unul dintre cele mai bune filme ale noii serii Star Wars și tocmai a primit primul teaser trailer. 

Acțiunea din Star Wars, episodul VIII: Ultimul Jedi se petrece imediat după cea din Trezirea Forței, după ce Rey s-a întâlnit cu Luke Skywalker.

Una dintre plângerile pe care fanii le-au avut după Trezirea Forței a fost legată de faptul că Luke Skywalker nu a avut parte de nicio replică în film și că a apărut doar preț de câteva secunde. Se pare că Star Wars: Ultimul Jedi va fi construit în jurul lui Skywalker, așa că fanii seriei originale au motive de bucurie.

Acțiunea din teaser este narată de Luke Skywalker și ne prezintă ce putem presupune că este antrenamentul lui Rey în tainele Forței. Dacă luptele din Trezirea Forței s-au bazat aproape exclusiv pe săbii și pe pistoale laser, e posibil ca în Ultimul Jedi să vedem bătălii impresionante purtate cu ajutorul puterilor speciale ale Forței.

Cu toate că vedem masca lui Kylo Ren zdrobită pe podea, șansele sunt foarte mari ca fiul lui Han Solo să fie principalul antagonist și al noului episod din Star Wars.

În trailer apare și căpitanul Phasma, unul dintre personajele preferate ale noii serii, și pare că va avea un rol mai important în noul film.

Deja știam că Prințesa Leia, jucată de răposata Carrie Fisher, va apărea în Star Wars, episodul VIII: Ultimul Jedi și abia așteptăm care va fi rolul ei în întreaga acțiune.

Trailerul are o atmosferă întunecată și se termină cu Skywalker (Mark Hamill) spunând că știe „un singur adevăr” – acela că povestea „Jedi trebuie să se termine”.

Odată cu noul trailer a fost lansat și posterul oficial al filmului, iar pe acela îl puteți vedea mai jos. Filmul va debuta în cinematografe în luna decembrei a acestui an.

Citește și: