Carrie Fisher a murit, dar generalul Leia încă trăiește: cum va apărea în noul Star Wars

Carrie Fisher a murit, dar generalul Leia încă trăiește: cum va apărea în noul Star Wars

Printre cele mai importante decese din industria cinematografică în 2016 s-a numărat și cel al lui Carrie Fisher. Se pare totuși că actrița va continua să apară în Star Wars.

Fanii universului Star Wars sunt foarte încântați de eforturile celor de la Disney de a crea noi filme în fiecare an a căror acțiune se petrece în lumea SF creată de George Lucas. Pe lângă poveștile interesante și navele spațiale atrăgătoare, actorii cu care ne-am obișnuit joacă de asemenea un rol important în universul cinematografic. Din păcate, actorii din spatele unor roluri populare nu sunt nemuritori, iar producătorii trebuie să decidă dacă vor continua să-i aducă în viitoarele filme în format CGI.

Dacă ați văzut Rogue One: A Star Wars Story, s-ar putea să vi se fi părut ceva ciudat în legătură cu generalul Tarkin. Motivul este că respectivul personaj a fost realizat în totalitate prin CGI cu scopul recreerii fizionomiei unui actor ce a decedat în urmă cu mai bine de 20 de ani. Având în vedere tehnologia avansată disponibilă la această oră și faptul că banii nu sunt o problemă când vine vorba de bugetul filmelor Star Wars, rezultatul a fost unul spectaculos.

Din motive etice, oficialii Lucasfilm au afirmat că nu se va întâmpla același lucru cu Carrie Fisher în viitoarele filme Star Wars. Cu toate acestea, actrița care a decedat la finele anului trecut, nu doar că va juca în Star Wars episodul VIII ce va apărea la iarnă, ci își va face apariția și în episodul IX. Informația a fost confirmată de către Todd, fratele actriței și de fiica sa – Billie Lourd. În loc să fie animată pe computer, în episodul nouă din Star Wars se vor folosi în schimb filmări anterioare cu actrița. De asemenea, se va încerca adaptarea scenariului pentru episodul IX în jurul replicilor disponibie. Membrii familiei lui Fisher și-au dat acordul pentru utilizarea secvențelor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: