Această carcasă de iPhone vine la pachet cu Android și dual-SIM

Nu este prima oară când vorbim de o carcasă de iPhone inovativă, dar Eye by ESTI pare să fie un smartphone întreg ascuns pe spatele telefonului Apple.

În teorie, majoritatea utilizatorilor de terminale Apple sunt destul de mulțumiți de funcționalitatea gadgetului lor. În cazul în care vor să încerce ceva nou, pot în orice moment să treacă la Android pentru un pic mai multă flexibilitate. Se pare însă că cineva a găsit soluția prin care poți păstra iPhone-ul tău și, în același timp, poți beneficia de memorie expandabilă prin carduri microSD și conectivitate dual-SIM.

Dispozitivul detaliat în clipurile alăturate este o carcasă de iPhone intitulată Eye. Aceasta este dezvoltată de ESTI Inc și caută momentan să obțină finanțare pe Kickstarter. La momentul redactării acestui material, reușise deja să depășească bugetul necesar de 95.000 de dolari pentru transformarea acestui concept interesant într-un produs de serie.

Creația antreprenorului Joseph Savion, carcasa de iPhone reușește să ascundă aproape toate componentele unui smartphone într-o carcasă destul de subțire. Practic, câștigi un display AMOLED de 5,5 inci, un procesor quad core ARM Cortex-A53 la 2,3 GHz și un acumulator de 2800 mAh. Spațiul de stocare este de până la 256GB prin carduri microSD, iar conectivitatea este dual-SIM. În plus, beneficiezi de încărcare wireless pentru iPhone și de un port de căști, în cazul în care folosești un iPhone 7 și nu-l ai din fabrică. În funcție de nevoie, poți opta și pentru o versiune a carcasei fără conectivitate celulară.

Vizavi de componentele care sunt partajate între cele două dispozitive prin intermediul carcasei, dispozitivul cu Android de pe spate poate profita de conexiunea la internet a smartphone-ului Apple. De asemenea, ambele vor partaja difuzorul, microfonul și camerele de la iPhone. În rest, sunt absolut independente. Carcasa de iPhone Eye by ESTI vine preinstalată cu Android 7.1 Nougat și va ajunge în magazine la prețul de 189 de dolari sau 229 pentru versiunea cu conectivitate 4G. Pe Kickstarter, prețurile sunt mai mici cu 100 de dolari.

Alexandru Puiu
14:44 14.03.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video