Când se lansează iOS 11, macOS High Sierra și WatchOS 4

Când se lansează iOS 11, macOS High Sierra și WatchOS 4

Foarte mulți sunt curioși când se lansează iOS 11, macOS High Sierra și WatchOS 4. Oficialii Apple au dezvăluit aceste date în cadrul conferinței de aseară.

Când vine vorba de iOS 11 și macOS High Sierra, Apple a dezvăluit noile sale sisteme de operare pentru prima oară la WWDC 2017. La fel ca în anii trecuți, imediat după World Wide Developers Conference, gigantul din Cupertino a făcut disponibile versiuni beta ale SO-urilor dezvăluite. La momentul respectiv, data de lansare pentru versiunile finale a fost destul de abstractă. Nu s-a confirmat decât faptul că vor ajunge la utilizatori în această toamnă.

În iOS 11, lista noutăților este destul de stufoasă, chiar dacă cele mai impresionante funcții vor fi utile posesorilor de iPad. Odată cu noul sistem de operare pentru iDevice-uri, vei putea să înregistrezi în format video activitatea de pe ecran. Traducerile cu Siri îți vor face viața mai ușoară în concediu. Un nou Control Center va facilita accesul la funcțiile de care ai nevoie și te va ajuta să-l personalizezi după necesități. Un nou mod Nu deranjați va fi dedicat șoferilor și va facilita expedierea automată de mesaje celor care te sună când ești la volan. Multitasking-ul pe iPad va fi mult mai apropiat de experiența pe care o ai pe un MacBook, fiind mult mai ușor să ai mai multe aplicații pe ecran și să transferi conținut dintr-o parte în alta.

iPhone 8, iPhone 8 Plus și iPhone X vor veni preinstalate cu iOS 11 în următoarele luni. Toți ceilalți posesori de iPhone și iPad vor face tranziția la versiunea actualizată pe 19 septembrie.

În ceea ce privește macOS High Sierra, schimbările nu sunt semnificative, dar vor fi răspândite în fiecare colț al sistemului de operare. Versiunea finală va putea fi instalată de posesorii de Mac-uri pe 25 septembrie.

WatchOS 4 a fost dezvăluit de oficialii Apple în cadrul conferinței de lansare pentru iPhone 8, iPhone X, Apple Watch Series 3 și Apple TV 4K. WatchOS 4 va putea fi instalat pe toate versiunile ceasului inteligent de la Apple și va pune accent pe monitorizarea ritmului cardiac pe termen lung, generarea de statistici vizavi de sănătate și sincronizarea playlist-urilor din Apple Music. Apple WatchOS 4 va fi disponibil începând cu 19 septembrie.