18 sept. 2017 | 15:00

Call of Duty WWII va fi gratuit în beta pentru jucătorii pe PC

Gaming
Call of Duty WWII va fi gratuit în beta pentru jucătorii pe PC

Seria de jocuri Call of Duty se pregătește de un nou episod, iar pentru finisarea detaliilor din Call of Duty WWII, cei de la Activision au nevoie de ajutorul fanilor.

Call of Duty are mari șanse să fie cea mai populară și profitabilă franciză din domeniul jocurilor video. Un nou joc este lansat în fiecare an, iar Activision lucrează în același timp cu câțiva dezvoltatori diferiți pentru ca nici o platformă să nu rămână neglijată, iar jocurile să fie din ce în ce mai bune. Investițiile în noi titluri au atins niște praguri absurde, dar și rezultatele sunt din ce în ce mai impresionante.

În acest an, ne pregătim de Call of Duty WWII, anunțat în mod oficial în urmă cu câteva luni. Deși am avut deja parte de câteva trailere, iar secvențele de gameplay ajunse online sunt remarcabile, procesul de finisare necesită feedback-ul fanilor. Ca urmare, ne pregătim de un beta deschis ce va avea loc până la sfârșitul acestei luni.

În mod uzual, accesul la beta este restricționat celor care au făcut precomandă la Call of Duty WWII. Această limitare continuă să fie valabilă celor care se joacă pe console. În schimb, utilizatorii de PC-uri, se pare că sunt privilegiați. Toți cei care vor să se joace noul CoD timp de câteva zile în beta vor avea această posibilitate începând cu 29 septembrie.

Singura condiție este să aibă un computer cu o configurație decentă. Lista cerințelor de sistem include un PC cu minim Windows 7 pe 64 de biți, 8GB RAM, 25GB de spațiu de stocare, un procesor Intel Core i3-3225 și o placă video NVIDIA GeForce GTX 660 sau AMD Radeon HD7850 cu 2GB de memorie dedicați.

Este important de reținut că există posibilitatea ca aceste cerințe de sistem din beta să nu rămână valabile la momentul lansării versiunii finale a jocului. Acest beta va ajuta creatorii jocului să-și optimizeze infrastructura de servere pentru a face față unui număr record de jucători.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele