Bright este cel mai scump film Netflix și arată impresionant

După ce l-am văzut pe Brad Pitt într-un film distribuit exclusiv pe Netflix, a venit timpul ca Will Smith să facă valuri pe platforma online cu Bright.

Netflix investește sume semnificative de bani în conținut original. Oficialii companiei nu ratează nici un festival de film pentru a-și forma o opinie despre filmele ce ar trebuie cumpărate după ce au fost finalizate. În plus, investesc sume semnificative de bani în propriile proiecte mai mult sau mai puțin independente cu scopul de a face valuri în online. În definitiv, vorbim de cel mai mare gigant în domeniul streaming-ului. Nu poți menține un astfel de titlu fără investiții în exclusivități.

Cel mai recent film care va ajunge doar pe Netflix este Bright. Acesta este un SF cu Will Smith în rolul principal ce este regizat de David Ayer. Numele lui Ayer s-ar putea să vă fie cunoscut datorită faptul că a mai fost resopnsabil în ultimii ani de Suicide Squad și End of Watch. În distribuție vor mai fi incluși Joel Edgerton, Noomi Rapace, Edgar Ramirez și Kenneth Choi.

În ultimele luni, s-a discutat foarte mult de Bright, în contextul în care mulți au fost de părere că este genul de film care ar trebui să ajungă la cinematograf, înainte de Netflix. Pe de altă parte, abonații la serviciul online sunt foarte încântați de calitatea conținutului care ajunge pe platformă. Filmul spune povestea a doi polițiști, interpretați de Will Smith și Joel Edgerton ce încearcă să-și impună punctul de vedere într-o lume fantastică dominată de orci, zâne și elfi.

Primul trailer pentru Bright a ajuns pe YouTube la scurt timp după o conferință de presă organizată de producătorii filmului în cadrul Comic-Con care se desfășoară în Statele Unite. Bright va ajunge la TV pe 22 decembrie 2017. Rămâne să vedem dacă va fi semnificativ mai bun decât Suicide Squad, ultima peliculă a lui Ayer.

09:13 22.07.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video