Black Friday vine cu reduceri și pentru pasionații de fotografie

Black Friday vine cu reduceri și pentru pasionații de fotografie

Dacă ești pasionat de fotografie și ai vrea să-ți schimbi aparatul, sau ai vrea să adaugi unul sau mai multe obiective colecției tale, Black Friday e momentul potrivit.

Până la Black Friday mai e ceva mai mult de o săptămână, iar retailerii de pe piața din România au început deja să se pregătească pentru reduceri și oferte. Unii dintre ei vor da startul reducerilor pe 17 noiembrie, în timp ce alții au început deja încă de pe-acum și fac campanii în etape.

Dacă între pasiunile tale se numără fotografia, atunci poate ai de gând să cumperi un nou aparat foto, sau poate ai vrea să mai adaugi un obiectiv în colecția pe care o ai deja acasă. Pentru astfel de dorințe, trebuie să fii pe fază între 17 și 19 noiembrie, pentru că F64 vine cu un concept de Black Friday ”pe modul wishlist”.

Conform retailerului, reducerile vor ajunge până la 60% la diverse produse și pachete dedicate fotografilor, care ți se adresează chiar dacă ești amator sau profesionist. Partea cea mai bună e că poți să-ți cumperi produsele preferate încă de acum, în intervalul 1 – 16 noiembrie. Conform magazinului, dacă produsul pe care-l cumperi în acest interval e mai ieftin de Black Friday, vei primi diferența sub formă de voucher.

Încă un avantaj în cadrul promoției de Black Friday este că poți să îți pregătești un wishlist cu ceva timp înainte, iar apoi poți cumpăra rapid lucrurile pe care le vrei, ca să poți profita din plin de oferte. Băieții de aici s-au pregătit și la capitolul livrare, ca să nu aștepți prea mult după cumpărături, chiar dacă perioada e una foarte aglomerată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: