Black Friday pentru companii: magazinul care face orice pentru a fi relevant

Black Friday pentru companii: magazinul care face orice pentru a fi relevant
12:35 07.11.2017

Black Friday se transformă anual în diverse moduri, iar anul acesta a venit rândul ca un retailer să pornească o campanie dedicată companiilor.

Black Friday pentru companii este ultima găselniță pe care un retailer român din piața online o propune clienților. Acesta a anunțat în urmă cu o săptămână că va avea trei runde de reduceri de Black Friday, iar evenimentul pentru companii reprezintă a doua fază de oferte pentru clienți, de data aceasta din sectorul de business.

Reducerile în sine promit să ajungă până la 75% din prețurile originale, dar retailerul încearcă să te atragă și cu alte oferte destinate companiilor. Astfel, segmentele de laptopuri de business, de imprimante, de televizoare, de PC-uri, de monitoare și de multifuncționale vin cu reduceri, ca să faci vânzare și să-ți dotezi biroul cu noutăți.

Ca să fie treaba treabă și comenzile să vină, retailerul îți mai promite și alte beneficii dacă reprezinți o companie care cumpără diverse de Black Friday. Așadar, dacă vrei să-ți faci cumpărăturile de aici, vei beneficia de livrare gratuită, de prioritate la service și de mici alte detalii care ar trebui să-ți facă viața mai ușoară.

Firește, beneficiile sunt pentru toți, mai ales pentru retailer, care a organizat evenimentul de Black Friday pentru companii pe fondul observațiilor coșului de cumpărături, care are o valoare cu 50% mai mare decât cea a coșului unei persoane fizice. Astfel, dacă e loc de beneficii pentru un magazin, vei avea parte de o promoție de tipul Black Friday pentru companii, care să atragă atenția asupra ta, mai ales din partea clienților cu ceva mai multă dare de mână.