Black Friday pentru companii: magazinul care face orice pentru a fi relevant

Black Friday pentru companii: magazinul care face orice pentru a fi relevant

Black Friday se transformă anual în diverse moduri, iar anul acesta a venit rândul ca un retailer să pornească o campanie dedicată companiilor.

Black Friday pentru companii este ultima găselniță pe care un retailer român din piața online o propune clienților. Acesta a anunțat în urmă cu o săptămână că va avea trei runde de reduceri de Black Friday, iar evenimentul pentru companii reprezintă a doua fază de oferte pentru clienți, de data aceasta din sectorul de business.

Reducerile în sine promit să ajungă până la 75% din prețurile originale, dar retailerul încearcă să te atragă și cu alte oferte destinate companiilor. Astfel, segmentele de laptopuri de business, de imprimante, de televizoare, de PC-uri, de monitoare și de multifuncționale vin cu reduceri, ca să faci vânzare și să-ți dotezi biroul cu noutăți.

Ca să fie treaba treabă și comenzile să vină, retailerul îți mai promite și alte beneficii dacă reprezinți o companie care cumpără diverse de Black Friday. Așadar, dacă vrei să-ți faci cumpărăturile de aici, vei beneficia de livrare gratuită, de prioritate la service și de mici alte detalii care ar trebui să-ți facă viața mai ușoară.

Firește, beneficiile sunt pentru toți, mai ales pentru retailer, care a organizat evenimentul de Black Friday pentru companii pe fondul observațiilor coșului de cumpărături, care are o valoare cu 50% mai mare decât cea a coșului unei persoane fizice. Astfel, dacă e loc de beneficii pentru un magazin, vei avea parte de o promoție de tipul Black Friday pentru companii, care să atragă atenția asupra ta, mai ales din partea clienților cu ceva mai multă dare de mână.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: