11 feb. 2017 | 16:00

Beoplay H4 sunt noile căști Bluetooth ”accesibile” de la Bang & Olufsen

ACTUALITATE
Beoplay H4 sunt noile căști Bluetooth ”accesibile” de la Bang & Olufsen

Beoplay H4 sunt cele mai noi căști Bang & Olufsen din seria de produse un pic mai accesibile ale companiei daneze. Acestea sunt de tip Bluetooth peste ureche.

Dacă aveți o sensibilitate pentru un design deosebit al gadgeturilor din viața voastră, s-ar putea să fi cochetat la un moment dat cu un produs Bang & Olufsen. Firma daneză creează unele dintre cele mai arătoase și capabile sisteme audio, televizoare sau căști. Accentul se pune de fiecare dată pe o combinație inspirată de materiale premium și elemente de design deosebite, fără a face vreun compromis pe partea de calitate audio. Întotdeauna vor exista cei care vor clasifica prețurile practicate de Bang & Olufsen ca fiind exagerate, dar acest detaliu contează mai puțin.

Cele mai ieftine căști de tip over-ear (în jurul urechii) de la Bang & Olufsen poartă numele Beoplay H4 și au fost anunțate ieri. Acestea nu se distanțează foarte mult de liniile de design utilizate în trecut pentru căștile danezilor, dar vin la pachet cu câteva minusuri. Nu de alta, dar acestea costă 300 de euro, iar celelalte căști Bluetooth din gama Beoplay sunt 400 – Beoplay H7, respectiv 500 de euro – Beoplay H8 (pe ureche) și H9 (peste ureche).

Noile căști Beoplay H4 sunt realizate cu o combinație de piele naturală de miel și aluminiu. Pentru a completa designul unic, două fire împletite conectează cupele. Pentru a interacționa cu muzica sau a răspunde la apeluri, veți fi nevoiți să folosiți o serie de butoane accesibile, în defavoarea controalelor sensibile la atingere întâlnite la modelele mai scumpe. Acelea facilitează ajustarea volumului, navigarea printre melodii și procesul de împerechere. Bateria nu poate fi înlocuită, dar cu 19 ore de autonomie după 2,5 ore de încărcare, nu ar trebui să întâmpinați prea multe probleme pe termen lung. Ca un mic detaliu de fond, experiența audio oferită de H4 poate fi personalizată folosind aplicația de mobil Beoplay pentru Android, iOS și Apple Watch. Aceasta din urmă incorporează o serie stufoasă de preseturi și egalizatoare ce pot fi utilizate.

Căștile sunt deja disponibile în toate magazinele Bang & Olufsen.

 

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele