Beoplay H9 sunt cele mai bune căști Bang & Olufsen

Beoplay H9 sunt cele mai bune căști Bang & Olufsen

Produsele Bang & Olufen au fost frumoase din totdeauna, dar noile căști Beoplay H9 sunt și unele dintre cele mai deștepte disponibile pe piață.

De la momentul lansării liniei de produse Beoplay, Bang & Olufsen a încercat să aducă în mâinile utilizatorilor obișnuiți produse un pic mai accesibile ale companiei daneze. Rezultatele s-au reflectat în boxe Bluetooth și căști de top care te lasă cu gura căscată, atât din punctul de vedere al performanței, cât și al designului exterior. Acestea sunt departe de a fi cu adevărat ieftine, dar având în vedere că o boxă entry level Bang & Olufsen începe de pe la 2500 de euro, poți spune că faci o afacere la achiziția Beoplay A2 cu 400 de euro.

De această dată vorbim de Bang & Olufsen Beoplay H9. Ilustrat mai sus este cel mai nou membru al seriei de căști peste ureche produse de danezi și, desigur, cel mai avansat tehnologic. Ca să înțelegeți un pic nevoia lansării Beoplay H9, trebuie să aveți în vedere câteva detalii. Această familie de căști mai include H6 – căști over-ear cu fir, H7 – căști over-ear fără fir și H8 – căști on-ear fără fir cu anulare a zgomotului de fond (ANC). Cu alte cuvinte, noile H9 sunt de fapt un upgrade de funcționalitate adus modelului H7, deoarece cele două împărtășesc o mare parte din trăsăturile de design, dar H9 au în plus conceptul de Noise Cancelling pentru anularea zgomotului ambiental în momentele de audiție. Upgrade-ul se reflectă și într-o creștere a prețului cu 100 de dolari față de H7, până la 500 de dolari, dar aceasta e altă poveste.

Ca funcții adiționale, pentru interacțiunea cu H7 veți folosi gesturi realizate pe suprafața de aluminiu a căștii din dreapta. Prin simple atingeri, puteți ajusta volumul, puteți iniția sau respinge apeluri telefonice și puteți schimba melodii. Funcția de noise cancelling, de asemenea, poate fi dezactivată printr-o atingere prelungită, dacă aveți nevoie să sporiți autonomia. Vizavi de baterie, în teorie ar trebui să vă bucurați de 14 ore de audiție departe de priză cu 3 ore de reîncărcare. Ca un bonus, prin intermediul aplicației Beoplay de iOS și Android, puteți ajusta particularități ale experienței audio, printr-un egalizator intuitiv.

Sursa: Engadget