Vom avea parte de încă un joc Assassin’s Creed în acest an [VIDEO]

Vom avea parte de încă un joc Assassin’s Creed în acest an [VIDEO]

După ce a luat un an de pauză de la una dintre cele mai importante francize ale sale, Ubisoft revine în forță în 2017, cel puțin în ceea ce privește Assassin’s Creed. Criticată în trecut pentru graba cu care scotea pe piață noi titluri din celebra serie, Ubisoft a vrut să pună puțin pauză acestui proiect, pentru a se asigura că va face o treabă mult mai bună cu următorul joc.

Pe lângă Assassin’s Creed Origins, care va apărea anul acesta pentru PC și console, Ubisoft a decis să scoată un titlu nou și pentru platformele mobile, respectiv iOS și Android. Assassin’s Creed Rebellion se va numi noul joc, care va fi unul de strategie de tip free-to-play. Acțiunea acestuia va fi setată în Inchiziția Spaniolă, perioadă identică cu cea din filmul realizat pe baza francizei. Jucătorii vor trebui să își construiască propria frăție a asasinilor (Brotherhood) și să își managerieze bazele de operațiuni.

Grafica jocului va bate mult spre cea folosită în cadrul desenelor animate, iar noul titlu Ubisoft îi va aduce laolaltă pe cei mai celebri asasini din serie. Vă puteți aștepta să-i vedeți pe Ezio Auditore, Shao Jun, Niccolo Machiavelli sau Edward Kenway. Deși jocul va fi setat în secolul 15, Ubisoft spune că vei putea juca cu peste 40 de personaje din diferite perioade de timp datorită unei tehnologii care le amestecă memoriile. Cel puțin asta e verisunea oficială din spatele jocului, conform TechRadar.

Assassin's Creed

Chiar dacă piața de jocuri mobile nu este nici pe departe la fel de dezvoltată și de bănoasă ca cea de console sau PC, ea câștigă rapid teren și poate aduce rotunjiri frumoase în veniturile companiilor mari. Dacă Assassin’s Creed Rebellion va avea parte de succesul lui Fallout Shelter, de exemplu, nu va fi rău deloc. Ca și noul joc mobil din seria Assassin’s Creed, Fallout Shelter este și el un spin-off iOS și Android al unui titlu celebru de pe console și PC.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: