Apple și-a actualizat linia de MacBook-uri la WWDC 2017

Apple și-a actualizat linia de MacBook-uri la WWDC 2017

După mai puțin de un an, Apple și-a actualizat linia de MacBook-uri cu noi procesoare și opțiuni de upgrade. Acestea au în continuare numele de MacBook Pro.

Foarte mulți au criticat decizia celor de la Apple de a micșora la maxim opțiunile de conectică ale noilor MacBook Pro-uri. Unii au fost de părere că respectivele decizii de design au fost luate în defavoarea utilității și funcționalității, particularități foarte importante în mediul profesional. Dacă a mai existat vreodată o fărâmă de speranță că Apple va reveni asupra designului pentru noile sale MacBook Pro-uri, aceea a fost spulberată la WWDC 2017.

În cadrul conferinței de deschidere a World Wide Developers Conference 2017, oficialii gigantului din Cupertino au anunțat actualizările de performanță pentru întreaga linie de laptopuri a companiei. Acestea arată exact la fel precum sistemele care se găsesc deja pe piață, dar sunt mai sprintene.

Fiecare MacBook și MacBook Pro pe care îl veți achiziționa de acum înainte va folosi un procesor Intel Core i de generația a șaptea din familia Kaby Lake. În funcție de buget, micuțele MacBook-uri vor putea fi achiziționate cu un Intel Core i7 tactat la 1,3GHz cu o frecvență de Turbo Boost de până la 3,6 GHz. Noile SSD-uri prezente în MacBook-uri vor fi de două ori mai rapide și vor putea fi achiziționate în capacități de două ori mai mari.

Pe lângă noile MacBook Pro cu procesoare Kaby Lake și SSD-uri mai rapide, Apple a anunțat un nou MacBook Pro de 13 inci fără TouchBar. Acesta va avea un preț de start de la 1150 de euro. În funcție de buget, veți putea opta pentru un Intel Core i7 de până la 4GHz, în timp ce panoul folosit va avea o luminozitate maximă de 500 niți. În cazul noilor MacBook Pro de 15 inci, veți putea opta pentru procesoare Intel Core i7 de la 3,1 până la 4,1 GHz la prețuri începând cu 2200 euro.

Citește și: