Aplicația Google pentru iPhone a devenit mult mai utilă

Aplicația Google pentru iPhone a devenit mult mai utilă

Google nu s-a ferit niciodată să lanseze aplicații mobile pentru iOS, dar cea mai recentă versiune a aplicației omonime reprezintă un salt important de funcționalitate.

În ultima parte a lui 2016, cei de la Google au lansat Gboard. Înainte ca aceeași aplicație să ajungă pe Android, Gboard facilita utilizarea de emoticoane, GIF-uri și alte tipuri de conținut interactiv prin intermediul unei tastaturi virtuale. Între timp, Gboard a putut fi descărcat de un număr important de utilizatori, atât pe platforma celor de la Google, cât și pe iPhone-uri sau iPad.

Acum, Gboard ca aplicație standalone va dispărea. Motivul acestui gest este integrarea aceleeași funcționalități în aplicația standard Google. În contextul în care foarte mulți posesori de iPhone aveau deja aplicația Google instalată, prin intermediul celei mai noi versiuni, vor câștiga în plus o tastatură virtuală foarte bine pusă la punct.

,,Deși Gboard s-a lansat inițial ca o aplicație standalone, acum vine la pachet cu aplicația Google. Nu mai fi limitat de aceleași texte și emoticoane. Cu Gboard, exprimarea prin emoticoane și GIF-uri, în mai multe limbi, nu a fost niciodată mai ușoară sau mai distractivă.” Conform comunicatului celor de la Google publicat pe blogul oficial, utilizatorii ar trebui să aibă multe motive de bucurie.

În rest, Gboard funcționează la fel ca înainte și se poate activa foarte ușor din meniul de configurare al iPhone-ului din secțiunea tastatură. Depinde doar de voi dacă o veți experimenta câteva momente sau o veți folosi ca tastatură implicită pe termen lung.

Tot prin acest update adus aplicației Google, veți avea acces la un nou widget intitulat Trending on Google. Acesta din urmă vă va ajuta să ajungeți rapid la cele mai discutate subiecte de la orice oră din zi sau din noapte de pe întregul mapamond. Noua aplicație Google este acum disponibilă în AppStore și poate fi descărcată gratuit folosind acest link.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: