Aorus X9 este cel mai subțire laptop cu două plăci video

Aorus X9 este cel mai subțire laptop cu două plăci video

Deși este destul de greu să apreciezi care ar fi cel mai ușor sau cel mai performant notebook din lume, Gigabyte Aorus X9 este cel mai subțire cu două plăci video.

Gigabyte este cunoscută în țara noastră mai ales pentru plăci video sau plăci de bază, dar compania taiwaneză se descurcă de minune și la realizarea unor notebook-uri atrăgătoare pentru gaming. Din păcate, cele mai multe dintre ele ajung în țara noastră mai ales prin intermediul unor canale neoficiale. Chiar și în aceste condiții, Gigabyte Aorus X9 merită toată atenția, având în vedere configurația hardware la superlativ.

Gamerii entuziaști vor aprecia cu siguranță cel mai subțire notebook din lume cu două plăci video. Cu numele complet Gigabyte Aorus X9, portabilul din imaginea de mai sus se ascunde în spatele unui panou cu diagonala de 17,3 inci. La interior, precizia într-o sesiune intensă de gaming va fi dată de o tastatură mecanică, în timp ce temperaturile scăzute vor fi menținute printr-un sistem de răcire format din patru ventilatoare. Cei care se bucură la instalațiile colorate de brad, vor aprecia coloritul RGB configurabil din fiecare colț al carcasei de la notebook.

Configurația hardware de invidiat este cheia micuțului, iar detaliile tehnice ar trebui să atragă atenția chiar și celor mai puțin pricepuți la tehnologie. Pe lângă panoul 4K IPS de 17,3 inci cu o rezoluție nativă de 3840 x 2160 pixeli, micul gigant folosește un procesor overclockabil Intel Core i7-7820HK cu 16GB RAM, un SSD de 1TB și un hard disk de aceeași capacitate. Partea de procesare video este asigurată de o configurație SLI formată din două plăci NVIDIA GeForce GTX 1070 cu câte 8GB GDDR5 fiecare. Practic, ai 16GB de RAM pentru sistem și alți 16GB de RAM la plăcile video. Prețul de start pentru Gigabyte Aorus X9 este de 3649 de dolari pentru configurația cu un SSD de 512GB și HDD de 1TB sau 3799 de dolari pentru modelul cu două SSD-uri de 512GB.aorus-x9-2

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: