Gigabyte P55K, poate cel mai puternic laptop de gaming la ora actuală

Gigabyte P55K, poate cel mai puternic laptop de gaming la ora actuală
Alexandru Puiu
Alexandru Puiu
16:00 09.05.2015

Cu toate că Gigabyte nu este primul producător care vă vine în minte în materie de , Gigabyte P55K v-ar putea schimba părerea.

Timp de foarte mulţi ani, oricine cocheta cu achiziţia unui sistem portabil de gaming nu putea să opteze decât pentru nişte sisteme supradimensionate şi incredibil de grele. În ultima perioadă, situaţia s-a schimbat radical în acest domeniu, iar recent anunţatul Gigabyte P55K face parte din noul trend de sisteme .

Gigabyte P55K este cel mai nou laptop de gaming al taiwanezilor, unul care profită din plin de performanţa care vine la pachet cu arhitectura NVIDIA Maxwell pentru cipuri grafice. Sistemul este construit în jurul unui display Full HD de 15,6 inci. La interior ascunde unul dintre cele mai recente şi performante procesoare quad core de la Intel, Core i7 – 4720K cu o viteză de tact standard de 2,5 GHz şi turbo boost până la 3,6 GHz. Cantitatea de memorie RAM standard este de 16GB pentru această configuraţie. În ceea pe priveşte placa video, aceasta va consta într-un GeForce GTX 965M cu 2GB GDDR5. În funcţie de bugetul vostru pentru un astfel de computer, stocarea va consta într-un hard disk de până la 1TB sau un SSD. Apropo de spaţiu, ascuns pe placa de bază de la Gigabyte P55K se află şi un slot mSATA pentru un SSD suplimentar de până la 128GB.

Conectivitatea include WiFi AC, USB 3.0, HDMI, Gigabit Ethernet şi alte câteva particularităţi devenite standard la un astfel de computer. Sistemul este certificat Dolby Digital Plus Home Theater şi are două difuzoare cu o putere totală de 2W. Nu avem încă un preţ sau o dată precisă de lansare, dar ar trebui să ajungă pe piaţă în următoarele luni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI