24 nov. 2017 | 15:27

Black Friday la Amazon: prețuri bune la Nokia 8, Xbox și alte produse

ACTUALITATE
Black Friday la Amazon: prețuri bune la Nokia 8, Xbox și alte produse

Black Friday la americani e în ultima vineri din noiembrie. A venit Black Friday și la Amazon și pe site-ul retailerului am căutat câteva reduceri semnificative. Există. 

Black Friday în România s-a derulat pe 17 noiembrie, așa că dacă n-ai prins ce te interesa poate cauți și pe site-ul Amazon. În funcție de țară, magazinul și-a dezvoltat câte o campanie de reduceri. Pe Amazon Marea Britanie am găsit însă cele mai bune oferte, de la telefoane la televizoare și echipamente de gaming.

Cele mai bune oferte Amazon de Black Friday

eMAG a avut de Black Friday o ofertă excelentă la console Xbox, doar că stocul a fost limitat și doar câteva sute de clienți au prins. Amazon are și el o ofertă bună la Xbox One S cu 500GB spațiu de stocare și jocul Minecraft Complete Adventure oferit la pachet. Consola Xbox e la preț bun pe Amazon, AICI.

Din lista de telefoane vândute de Amazon am remarcat Nokia 8. Este cel mai nou telefon cu acest brand, vine cu un ecran de 5,3 inci, are 64GB spațiu de stocare, rulează Android și a fost bine primit până acum de utilizatori și critici. Prețul de pe Amazon e cu câteva sute de lei mai mic decât cel din România, AICI.

Totuși, sunt prețui bune și la alte telefoane, cum ar fi Moto G5S cu 32GB spațiu de stocare, Huawei P10 Lite sau chiar un Samsung Galaxy A3 (2017), dacă vrei să faci un cadou frumos în această iarnă. Toate ofertele la telefoane cu preț mic sunt disponibile pe site-ul Amazon, AICI.

De Black Friday în România mi-am cumpărat un Fitbit Blaze, doar că l-am prins la un preț mult prea mare față de oferta pe care o văzusem inițial. Din fericire, l-am găsit și acum la britanici la un preț chiar mai mic decât cel practicat de eMAG în România. Blaze e atât o brățară de fitness, cât și un înlocuitor de ceas inteligent. La Amazon găsești produsul la preț mic aici, AICI.

Oferte Amazon la televizoare, laptopuri și gadgeturi de casă

Amazon listează prețuri excelente la laptopuri care nu te-ar interesa în mod obișnuit, pentru că tot anul au prețuri mari. Totuși, acum poți alege un Microsoft Surface Pro, un MSI pentru gaming sau un Razer cu reduceri consistente, în funcție de brand și de dorințele tale. Oferta completă cu laptopuri la reducere este pe site-ul magazinului, AICI.

Dintre toate acelea, îți recomand Microsoft Surface Pro, AICI –  și Razer Blade Stealth, AICI – cu ecran de 12,5 inci la rezoluție 4K și un design așa cum te-ai obișnuit să vezi de la acest brand. Are și spațiu de stocare de 512GB pe SSD.

Dintre televizoare, LG și Samsung par să fie cele mai bune alegeri. Prețurile diferă de la brand la brand și de la specificații la specificații. Ține însă cont că atât Samsung, cât și LG folosesc propriile sisteme de operare optimizate pentru dispozitivele lor. webOS e mai rapid, actualizat mai repede, de exemplu. Reducerile Amazon la televizoare sunt pe site-ul retailerului, AICI.

Nu în ultimul rând, pentru casă ar trebui să te orientezi spre un set de becuri Philips Hue. La noi prețul e în jurul a 1.000 de lei, mai puțin în unele campanii de reduceri, dar pe Amazon setul cu trei becuri este deja la jumătate de preț. Oricum, oferta este mai bogată de atât și-o găsești online, AICI.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele