Allview X4 Soul Vision e un telefon cu proiector vândut de români

Allview X4 Soul Vision e un telefon cu proiector vândut de români
George Stanciu
George Stanciu
14:45 10.10.2017

Allview X4 Soul Vision este un nou telefon al companiei locale Visual Fan, care ar trebui să fie util și la serviciu, dar și acasă.

Dacă ai de gând să-ți impresionezi colegii de la serviciu sau prietenii, atunci trebuie să-ți cumperi un telefon cu proiector. Când ai de prezentat rapoarte în ședință, ai nevoie de un proiector care să-ți afișeze graficele colorate pe care le-ai pregătit cu mult efort. După ce ai scăpat de ședință, dacă îți aduni prietenii să sărbătoriți depășirea planului, n-ar strica să vă uitați la un film proiectat pe un perete, în sufragerie.

Cu astfel de lucruri ar trebui să te ajute Allview X4 Soul Vision, care vine cu un proiector încorporat. Conform companiei Visual Fan, proiecția este construită din aproape 30 de milioane de pixeli pe secundă. Dacă ar fi să folosesc niște deducții logice și puțină intuiție, aș începe prin a crede că proiectorul rulează la 30 de cadre pe secundă, așa că fiecare imagine ar fi compusă din aproximativ 1 milion de pixeli. Cea mai apropiată rezoluție de această valoare este cea de 1.366 x 768 pixeli, așa că avem parte de un proiector cu rezoluție HD.

Bateria telefonului are o capacitate de 4.000 mAh, ceea ce ar trebui să fie suficient pentru vreo 3,5 ore de redare continuă pe proiector. Așadar, ai suficient timp să prezinți întregul raport la birou și ar trebui să mai ai timp și de un film acasă.

Între restul specificațiilor telefonului amintim ecranul Full HD cu diagonala de 5,5 inci, procesorul octa-core, însoțit de 3 GB de memorie RAM, dar și o cameră foto principală cu senzor de 13 megapixeli.

Telefonul este deja disponibil AICI, la un preț de 2.230 de lei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: