Allview X4 Soul Infinity, anunțat oficial: ce are și ce nu are telefonul „românesc”

Allview X4 Soul Infinity, anunțat oficial: ce are și ce nu are telefonul

Allview X4 Soul Infinity e cel mai bun telefon pe care compania românească Visual Fan l-a pregătit pentru 2017. Vine cu două noutăți, față de anii precedenți.

Visual Fan a tot promovat Allview X4 Soul Infinity în ultimele luni, iar acum e pregătită să ofere toate informațiile. Cel mai bun vândut sub marca Allview vine în două versiuni: X4 Soul Infinity X4 Soul Infinity Plus. Ambele au ecrane cu raport de aspect 18:9 și dispun de un asistent digital personalizat, susține compania, pentru limba română. Se numește AVI (Asistentul Vocal Interactiv).

AVI este lansat în variantă beta și va fi actualizat în viitor. Poate scrie mesaje dictate, poate apela contactele din agendă, deschide navigația și setează adrese prin comenzi vocale, modifică diferite setări ale telefonului. AVI poate fi deschis rapid și prin apăsarea dublă a butonului de power. Dar atât cu asistentul, să trecem la telefon, ce are și ce nu are.

Specificații Allview X4 Soul Infinity și versiunile în care e disponibil

Allview X4 Soul Infinity e în patru configurații: Life (L), Speed (S), Nice (N) și Bokeh (Z). Are ecran de 5,7 inci și și vine în versiuni diferite de hardware. Astfel, are procesor cu patru sau opt nuclee, memorie RAM de 2, 3 sau 4GB și stocare de 16 și 32GB, iar camera e în patru combinații: single și dual camera de până la 16 MP. Toate acestea sunt detaliate în articolul acesta, implicit și opțiunea de „upgrade” promisă de Visual Fan pentru aceste telefoane.

Nuanțele de culoare pentru Allview X4 Soul Infinity sunt Night Sky, Mocha Gold și Steel Gray. Mai mult, toate variantele Allview X4 Soul Infinity vor beneficia de soluția FastPass, dezvoltată de Googl și MediaTek, care ar trebui să le ofere utilizatorilor un sistem mai stabil, mai bine optimizat și mai rapid.

Allview X4 Soul Infinity Plus e cel care te-ar putea interesa

Allview X4 Soul Infinity Plus are ecran de 6 inci IPS full HD +, filmează 4K și are procesor MediaTek Helio P25 ccta-core. Memoria RAM e de 6GB și spațiul de stocare e de 64GB, dar poate fi extins cu un card microSD până la 256GB. Are USB-C, sistemul de operare e Android Nougat cu AVI și camera foto e de 13 megapixeli suplimentată de una de 5MP pentru defocalizarea fundalului. Bateria este de 3.050 mAh.

Telefonul acesta va costa 2.000 de lei și e disponibil din noiembrie.

Și acum, că avem toate detaliile confirmate, cea mai mare noutate, și cu adevărat o noutate, este ecranul 18:9. Asistentul digital poate fi o idee excelentă, dar până nu îl vedem cum funcționează, rămâne un plan. De asemenea, contează și ce actualizări primește în timp.

Mențiune: Am spus telefon „românesc”, pentru că nu este unul dezvoltat în România sau asamblat local. Totodată, Visual Fan nu are fabrici în China și nici echipă care să creeze telefonul de la zero. Este vândut însă sub marcă românească, Allview.