Toate celelalte variante de Allview X4 Soul Infinity de care n-o să-ți pese

Toate celelalte variante de Allview X4 Soul Infinity de care n-o să-ți pese

Allview X4 Soul Infinity a fost lansat, dar nu vine singur, ci cu alte patru configurații disponibile, din care poți alege ce ți se pare mai potrivit.

Allview X4 Soul Infinity vine pe piață și în variantele L, N, S și Z. Probabil că literele nu spun prea mult, așa că denumirea completă a variantelor este Life, Speed, Nice și Bokeh – ultimul ar fi putut fi B, dar este Z.

Toate telefoanele vin cu un ecran de 5,7 inci și cu rezoluție de 1.440 x 720 pixeli, însă există și ceva diferențe între dispozitive. Astfel, Allview X4 Soul Infinity Life vine cu un procesor quad-core, dar și cu 2GB de memorie RAM, în timp ce spațiul de stocare disponibil de 16GB. Camera foto a telefonului este de 13 megapixeli, în vreme ce camera secundară are senzorul de 5MP. Bateria smartphone-ului are o capacitate de 3.000 mAh. Telefonul costă 1.000 de lei.

Allview X4 Soul Infinity Speed este cea de-a doua variantă de smartphone, acesta venind cu un procesor MediaTek octa-core, care rulează la 1,45GHz, dar și cu o placă video mai bună, modelul Mali-T860MP2, față de T720MP2, de pe modelul anterior. Smartphone-ul vine cu 3GB de memorie RAM, în timp ce spațiul de stocare crește la 32GB de memorie. Telefonul are tot o cameră principală de 13MP, în timp ce camera secundară are senzorul de 8 megapixeli. Și acest telefon are bateria tot de 3.000 mAh, o caracteristică păstrată și pentru următoarele două variante. Această variantă costă 1.200 lei.

Allview X4 Soul Infinity Nice păstrează mai multe specificații de la varianta Speed, iar aici vorbim despre procesor, ecran, spațiu de stocare și baterie, în timp ce apare o modificare la memoria RAM. Aici ai la dispoziție 4GB de memorie. În plus, camera foto a telefonului este mai performantă, având un senzor de 16 megapixeli. Smartphone-ul costă 1.400 de lei.

Ultimul, dar nu cel din urmă model, este Allview X4 Soul Infinity Bokeh, care vine cu aceleași specificații precum modelul anterior, dar care are un sistem de camere foto duale, una de 16 și una de 5 megapixeli. Telefonul are un preț de 1.450 de lei.

Ce-i cu acest „upgrade” pe Allview X4 Soul Infinity

Dacă vrei un upgrade către o configurație superioară, va trebui să scoți din buzunar diferența de preț dintre modelul actual și cel dorit, la care se adaugă o taxă de deranj, sau de upgrade, de 100 de lei. Așadar, cât timp îți păstrezi telefonul într-o condiție decentă, ai putea avea parte de un smartphone fresh la câteva luni după ce te-ai săturat de cel actual. Și, să nu uităm, vei beneficia și de funcțiile lui AVI, asistentul virtual interactiv în limba română.

Compania a spus, în primă fază, că cei care fac precomandă până pe 28 septembrie, beneficiază gratuit de această opțiune. Adică nu vor mai trebui să plătească cei 100 de lei. Rămâne de văzut dacă va avea succes sau nu.