Adidas lansează o aplicație care te ajută să te păstrezi în formă

Adidas lansează o aplicație care te ajută să te păstrezi în formă

Adidas lansează un produs, de această dată digital, care să te ajute să te păstrezi în formă printr-un antrenament bine structurat și o alimentație corectă.

Deși acum ceva timp Adidas doar anunța lansarea unui produs digital pentru fitness, astăzi avem o părere mai bine conturată despre ce propune aplicația. Aceasta poartă numele All Day și este accesibilă atât utilizatorilor de iOS, cât și celor de Android, și este creată în special pentru atleții versatili. Asta înseamnă, conform spuselor companiei, că produsul se va centra pe mai multe aspecte care privesc sănătatea persoanei: mișcare, nutriție, stare psihologică și odihnă, conform Engadget.

Din pricina acestui mod de abordare foarte prietenos, aplicația pare să fie pentru oricine și nu are în vedere doar acele sesiuni intense de antrenament. Din acest motiv, All Day se va distinge de celelalte aplicații existente deja pe piață și care sunt construite în mod specific, pentru a deveni instrumente se care sportivul de poate folosi în timpul antrenamentului său.

Produsul digital al Adidas dispune de o colecție de tutoriale video, dar și de instrucțiuni scrise prin care ți se explică lucrurile de bază- de la mișcările de yoga la rețetele pentru mâncăruri sănătoase. De asemenea, acesta joacă și rol de tracker și îți numără pașii pe care îi realizezi zilnic, pentru a-ți calcula câte calorii arzi.

Deși aceste lucruri par potrivite pentru oricine, Adidas menționează că aplicația este, în principal, realizată pentru femei, și asta pentru că datele sugerează că ele sunt utilizatorii principali ai acestui tip de produse. Cu toate acestea, compania susține că va încorpora, pe viitor, conținut care va fi îndreptat spre nevoile bărbaților.

Adidas a lansat în decursul zilei de ieri o versiune beta a aplicației All Day pentru iOS și Android, dar va trebui să vă mișcați repede pentru că accesul va fi limitat. Dacă nu vă grăbiți, compania susține că produsul digital va fi lansat spre finalul verii.