ZTE Axon 7 va fi livrat la nivel internațional și merită toți banii

ZTE Axon 7 va fi livrat la nivel internațional și merită toți banii

Cu tot mai multe telefoane de top care reușesc să se vândă la jumătatea prețului unul Galaxy S7 cu aceeași configurație hardware, este greu de găsit motive pentru care nu ați cumpăra un ZTE Axon 7.

Într-o zonă de preț care până de curând era dedicată terminalelor mainstream, care vă invitau la câteva compromisuri față de un S7 sau iPhone 6S, vedem tot mai multe lansări de smartphone-uri pe care este aproape imposibil să le ignori. Cel mai nou astfel de exemplu poartă numele de ZTE Axon 7, un telefon de 400 de dolari care este disponibil pentru precomandă deja în Statele Unite și se pare că va ajunge în toate colțurile mapamondului. Acesta nu va fi o nouă raritatea destinată exclusiv pieței din China.

Deși nu ai zice asta după preț, ZTE Axon 7 este un rival demn de tot respectul pentru dispozitive precum Galaxy S7, HTC 10 sau LG 5. În mod direct, se bate de la egal la egal cu OnePlus 3, deși are un avantaj important față de acesta. Practic, Axon 7 este cel mai recent telefon construit în jurul unei combinații de Snapdragon 820 și 4GB RAM, ascunsă în spatele unui panou 2K de calitate. Pe de altă parte, OnePlus 3 are 6GB RAM și un display Full HD care nu a beneficiat de foarte multe review-uri pozitive.

În plus, datorită utilizării unui panou AMOLED de înaltă rezoluție, ZTE Axon 7 este unul dintre puține terminale anunțate anul acesta care sunt compatibile cu platforma de realitate virtuală a celor de la Google – Daydream. Nici măcar designul de la Axon 7 nu este unul pe care îl poți trece cu vederea, o particularitatea dedicată în mare parte de faptul că a fost creat în parteneriat cu BMW Designworks.

Partea de captură a noului aparat este asigurată de o cameră de 20 de megapixeli dotată cu un sistem hibrid de stabilizare, ce combină stabilizarea optică de imagine – OIS cu cea digitală. ZTE Axon 7 este un dual sim care ar trebui să ajungă în magazine pe 27 iulie.

Sursa: Engadget