Noul ZTE Axon Max e puternic și impozant

Noul ZTE Axon Max e puternic și impozant

În continuare, sunt șanse foarte mari să nu vă orientați către un terminal ZTE când vreți să vă cumpărați un telefon nou, dar ZTE Axon Max s-ar putea să vă tenteze.

Cei de la ZTE fac eforturi semnificative pentru a se reinventa, dintr-un producător capabil să creeze doar smartphone-uri ieftine cu performanțe decente, într-unul care se descurcă și pe partea terminalelor premium. Pornind de la această premisă, la fiecare câteva luni extind familia de gadgeturi Axon. Cel mai recent membru al acestei ecuații poartă numele de ZTE Axon Max, iar dacă nu era evident din titlu, vorbim de un phablet impozant cu specificații peste medie.

Unul dintre cele sprintene telefoane ale producătorului chinez, ZTE Axon Max, cu o diagonală de 6 inci va duce la extrem ideea de phablet, putând fără probleme să fie folosit și pe post de tabletă de anumiți utilizatori. Partea bună este că, datorită configurației hardware, ar trebui să facă o treabă foarte bună într-o varietate foarte de scenarii.

ZTE Axon Max este un gadget construit în jurul unui display AMOLED Full HD de 6 inci ce vine preinstalat cu Android 5.1 Lollipop mascat de interfața proprietară a producătorului Mifavor 3.5. Camera frontală de 13 megapixeli ar trebui să reprezinte un motiv suficient de achiziție pentru amatorii de selfie-uri, în timp ce camera principală de 16 megapixeli ar trebui să fie perfectă pentru capturi în vacanță. Tot pe spate, alături de cameră, găsiți un cititor de amprentă și un bliț.

Carcasa de aluminiu de doar 7,5 milimetri mai găzduiește, printre altele, un Snapdragon 617, ajutat de 3GB RAM și o memorie internă de 32GB. Dacă spațiul nu vă este suficient, puteți opta pentru achiziția unui microSD. Conectivitatea 4G LTE este de asemenea prezentă în ecuație. Bateria destul de generoasă de 4140 mAh ar trebui să facă o treabă destul de bună în a vă ține departe de priză pe parcursul unei zile, iar când se termină veți folosi un port USB Type-C pentru a o reîncărca. Prețul de achiziție este de 432 de dolari după conversie.