15 ian. 2016 | 11:32

Xiaomi Redmi Note 3 e prea ieftin și bun ca să nu fii tentat

ACTUALITATE
Xiaomi Redmi Note 3 e prea ieftin și bun ca să nu fii tentat

Cei de la Xiaomi au intrat în ultimii ani în topul celor mai relevanți jucători din piața de mobile prin intermediul unor creații precum Xiaomi Redmi Note 3.

Nu au trecut decât câteva zile de când asiaticii au anunțat cu surle și trâmbițe un smartphone surprinzător de ieftin, cu o performanță peste medie. La momentul respectiv era vorba de Xiaomi Redmi 3. Fratele său un pic mai mare, Xiaomi Redmi Note 3 a fost lansat în acest final de săptămână.

Un pic mai sprinten și un pic mai mare decât Xiaomi Redmi 3, noul Redmi Note 3 reușește din nou să ne surprindă cu un raport preț performanță foarte atrăgător. Acesta este construit în jurul unui display Full HD de 5,5 inci, iar partea de procesare este o combinație între un Snapdragon 615 de la Qualcomm și o cantitate foarte generoasă de memorie RAM egală cu 3GB. SoC-ul care face lucrurile să se învărtă este format dintr-un CPU hexacore tactat la 1,8 GHz și un GPU Adreno 510. Spațiul de stocare este de 32GB. În funcții de suma pe care vreți să o investiți într-un telefon, puteți la fel de bine să vă orientați către un Xiaomi Redmi Note 3 cu 2GB RAM și 16GB spațiu de stocare.

Partea de captură va reprezenta probabil un punct important în promovarea aparatului. Nu de alta, dar pe partea din spate va integra un senzor de 16 megapixeli cu F/2.0 și phase detection autofocus, în timp de amatorii de selfie-uri vor fi foarte mulțumiți de o cameră de 5 megapixeli. În aceeași ecuația vor fi prezente un senzor de amprentă și un amalgam de opțiuni de conectivitate, inclusiv 4G LTE și VoLTE.

Înainte să ajungă în alte colțuri ale mapamondului, pe canale oficiale sau nu, Xiaomi Redmi Note 3 va putea fi cumpărat din China la 152 de dolari în varianta cu 2GB RAM și 16GB spațiu. Modelul cu 3GB RAM și 32GB spațiu ar trebui să fie până în 200 de dolari, dar prețul său nu a fost comunicat încă oficial.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele