Xiaomi Mi Pad 2 este prima tabletă cu Windows 10 sau Android

Xiaomi Mi Pad 2 este prima tabletă cu Windows 10 sau Android

Deși era posibil de mult timp un astfel de scenariu, Xiaomi se află printre producători, prin intermediul Xiaomi Mi Pad 2, care au lansat o tabletă cu Android sau Windows 10.

Fiecare platformă are beneficiile ei. Chiar dacă vă puteți investi banii într-o tabletă cu Windows 10, iOS sau Android, ne îndreptăm cu pași repezi către o perioadă în care un singur dispozitiv va putea schimba în timp real sistemul de operare. Există deja câteva aparate care oferă o asemenea flexibilitate, dar prea puține tablete. Cei de la Xiaomi fac un nou pas în această direcție, prin intermediul Xiaomi Mi Pad 2.

Practic, Xiaomi Mi Pad 2 nu rulează efectiv Windows 10 și Android, dar poate fi achiziționată cu oricare dintre ele, în funcție de preferință. Prețul este același, având în vedere că ascunde la interior exact același hardware. Ideea este una foarte bună și sunt convins că este doar o chestiune de timp până când niște dezvoltatori pasionați vor găsi un mod fiabil pentru a instala Android pe versiunea cu Windows 10 și invers.

Revenind la tableta anunțată astăzi de compania asiatică, Xiaomi Mi Pad 2 este o tabletă cu o carcasă metalică și un display de 7,9 inci de tip IPS cu o rezoluție de 2048 x 1536. Partea de procesare este o combinație dintre un Intel Atom de ultimă generație tactat la 2,24 GHz, un IGP Intel HD Graphics și 2GB memorie RAM. Camera principală are 8 megapixeli, iar cea frontală scade până la 5 megapixeli. Bateria are 6190 mAh și este compatibilă cu încărcarea rapidă la 2A și 5 volți.

Versiunea cu Android de Xiaomi Mi Pad 2 va putea fi achiziționată cu o capacitate de 16 sau 64 GB la prețul de 156, respectiv 203 dolari. Utilizatorii de Windows vor fi din păcate limitați doar la versiunea de 64GB la prețul de 203 dolari. În cazul în care vă încântă această tabletă, o veți putea achiziționa până la finele lunii decembrie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: