Xiaomi Redmi 3 are carcasă metalică și costă 100 de dolari

Xiaomi Redmi 3 are carcasă metalică și costă 100 de dolari

Cei de la Xiaomi au devenit populari prin intermediul telefoanelor ieftine și bune, dar noul Xiaomi Redmi 3 duce această filozie la un alt nivel.

În majoritatea cazurilor, atunci când optați pentru un smartphone ieftin, aceptați din start faptul că veți avea parte de câteva compromisuri. Se pare însă că există și excepții de la regulă, iar Xiaomi Redmi 3 este dovada acestei realități.

Rezultatul mai multor săptămâni de zvonuri, Xiaomi Redmi 3 a fost ținut într-un văl de mister de compania chineză până astăzi. În sfârșit, noul smartphone mainstream al asiaticilor a fost anunțat oficial și va reușit cu siguranță să vă încânte, fără să necesite o investiție considerabilă.

Xiaomi Redmi 3 este un nou smartphone construit în spatele unui panou de 5 inci cu o rezoluție decentă de 1280 x 720 pixeli. Partea de procesare este asigurată de o combinație între un Snapdragon 615 de la Qualcomm în combinație cu 2GB de memorie RAM. Spațiul de stocare de 16GB s-ar putea să nu fie suficient în anumite circumstanțe, dar putea fi extins cu ușurință folosind carduri microSD. În ceea ce privește captura de conținut foto/video, veți avea la dispoziție două camere. Camera principală de 13 megapixeli este dotată cu phase detection autofocus, în timp ce camera frontală de 5 megapixeli ar trebui să vă surprindă prin selfie-uri de calitate.

Cum se întâmplă de altfel cu marea majoritatea creaților Xiaomi, Redmi 3 este un dual SIM cu o baterie generoasă. În acest caz particular, vorbim de un acumulator de 4100 mAh, care, în combinație cu configurația hardware nu foarte perfomantă, ar trebui să vă ține departe de priză cel puțin două zile.

Disponibil în China începând de mâine, Xiaomi Redmi 3 va avea un preț după conversie de 106 dolari. Nu se știe însă dacă va ajunge și în România pe canale oficiale, dar nu ar trebui să fie foarte dificil să puneți mâna pe unul dacă vă doriți cu adevărat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: