World of Warcraft Legion are o dată oficială de lansare

World of Warcraft Legion are o dată oficială de lansare

Cei care așteptatu cu interes lansarea noului World of Warcraft Legion, au acum o dată precisă de lansare pentru noul Expansion Pack. 

Blizzard face o treabă foarte bună în a-și ține fanii în priză, iar anul acesta vom avea parte de mai multe lansări importante din partea companiei americane. Overwatch este primul titlul complet nou al echipei de dezvoltatori din spatele seriilor Starcraft și Diablo, dar nici fanii World of Warcraft nu vor fi neglijați.

După o serie de speculații legate de lansarea World of Warcraft Legion în luna septembrie a acestui an, Blizzard a anunțat oficial că nu vom fi nevoiți să așteptăm chiar atât de mult. Mai precis, evenimentul va avea loc pe 30 august, iar cei interesați de noul Expansion Pack îl vor putea achiziționa într-o varietate semnificativă de versiuni, atât în format digital, cât și din magazine. Fanii seriei care nu mai au răbdare, îl pot deja achita în avans din magazinul virtual al Blizzard.

Online, există momentan două versiuni de World of Warcraft Legion cu titluri cât se poate de simple, standard digital download și digital deluxe download. Aceasta din urmă va include câteva bonusuri importante, mai ales dacă vă mai jucați și alte jocuri din portofoliul companiei, nu doar WoW. Versiunea standard are un preț de 50 de dolari, în timp ce iterația deluxe costă cu 20 de dolari mai mult.

În ceea ce privește conținutul nou ce va introdus odată cu lansarea World of Warcraft Legion, cel mai important element vine sub forma clasei Demon Hunter. Cel mai nou Expansion Pack pentru WoW va crește limita maximă de nivel pe care o puteți atinge in-game cu caracterul vostru de la 100 la 110. În continuare, dacă nu vreți să creșteți un personaj de la zero prin efort supra omenesc și o cantitate semnificativă de răbdare, inclusă în preț va fi și o ridicare automată a unui caracter la 100. Există și posibilitatea introducerii unui salt de probă până la nivelul 100 cu un caracter, dar momentan nu se cunosc foarte multe detalii despre acel sistem.