26 nov. 2015 | 13:36

Blizzard a pornit cele mai mari reduceri la jocurile din portofoliu

Gaming
Blizzard a pornit cele mai mari reduceri la jocurile din portofoliu

Dacă v-ați dorit să puneți mâne pe unele dintre jocurile atractive ale celor de la Blizzard, reduceri active pe site-ul companiei s-ar putea să vă atragă.

Cu câteva săptămâni înainte de vacanța de sărbători, ar fi păcat să nu investiți câțiva bani într-o perioadă de relaxare. Aceasta din urmă poate fi de multe feluri, dar un scenariu foarte probabil implică plăcuta activitate de gaming. Pentru că Blizzard a creat unele dintre cele mai apreciate jocuri din toate timpurile și, în același timp, unele cara fac o treabă foarte bună la a crea dependență, sunt șanse foarte mari să vă încânte reducerile de prețuri de aproximativ 50% pentru versiunile digitale ale câtorva titluri.

În primul rând, merită să aveți în vedere că nu știe nimeni exact cât vor dura aceste reduceri, deci, preventiv, ar fi bine să vă grăbiți. Vizavi de ceea ce puteți să cumpărați, vom începe cu seria StarCraft 2. Cu toate că Legacy of the Void lansat în urmă cu câteva săptămâni continuă să fie achiziționabil doar la 40 de dolari, jocul original și primul expansion, Heart of Swarm acum costă doar 10 dolari, în loc de 20, în timp ce întreaga serie poate fi cumpărată cu 60 de dolari.

Heroes of the Storm, jocul de tip MOBA din portofoliul celor de la Blizzard, cu toate că este de tip Free to play, are de asemenea parte de o ofertă impresionantă. În următoarea perioadă, in-game, veți cheltui cu 50% mai puțini bani reali pe eroi, mount-uri, costume și multe alte. Un add-on intitulat 360-day Stimpack, menit să vă sporească semnificativ nivelul de experiență pe care îl acumulați în joc, este de asemenea la reducere.

Nici fanii World of Warcraft nu sunt neglijați. Primul joc din serie costă la această oră doar 5 dolari, în timp ce Warlords of Draenor are un preț redus de doar 12,5 dolari. Dacă sperați la reduceri pentru Diablo 3, va trebui să mai așteptați câteva zile.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele