02 feb. 2016 | 13:55

WhatsApp stabilește un nou record important

ACTUALITATE
WhatsApp stabilește un nou record important

WhatsApp, serviciul deținut de cei de la Facebook, a atins cifra de un miliard de utilizatori.

WhatsApp, serviciul pe care Facebook a cheltuit nu mai puțin de 19 miliarde de dolari, a ajuns acum la nu mai puțin de un miliard de utilizatori COnform datelor furnizate de companiei, în jur de 42 de miliarde de mesaje sunt trimise în fiecare zi, alături de 1,6 miliarde de fotografii și 250 de milioane de videoclipuri.

One billion people now use WhatsApp. Congrats to Jan, Brian and everyone who helped reach this milestone! WhatsApp’s…

Posted by Mark Zuckerberg on Monday, February 1, 2016

După cum scriu și cei de la publicația The Next Web, este extrem de interesant faptul că în urmă cu aproximativ două săptămâni, erau în jur de 990 de milioane de persoane care foloseau serviciul. Asta ar însemna că în aproximativ două săptămâni, încă 10 milioane de oameni au instalat WhatsApp pe dispozitivul mobil. După cum probabil vă amintiți, oficialii din cadrul companiei au anunțat de curând prin intermediul unei postări pe blogul WhatsApp că aplicația va deveni gratuită pentru toți oamenii. Până de curând, toți utilizatorii noi erau nevoiți să plătească un dolar în mod anual (după primele 12 luni de utilizare).

[related]

Mai mult decât atât, un dezvoltator a sugerat de curând că WhatsApp ar putea facilita compararea listei voastre de contacte de pe WhatsApp cu cea a prietenilor de pe Facebook, în ambele sensuri. Pornind de la acele informații, Facebook s-ar putea să vă sugereze adăugarea de noi prieteni, iar WhatsApp să vă sugereze adăugarea de noi contacte.