WhatsApp mărește numărul maxim de utilizatori dintr-un grup

WhatsApp mărește numărul maxim de utilizatori dintr-un grup

Grație unui nou update, WhatsApp suportă acum grupuri mult mai mari.

În cazul în care te numeri printre cei care au folosit WhatsApp în mod constant de-a lungul timpului, atunci probabil știi că numărul maxim de utilizatori dintr-un grup era de 100. Acum, însă, grație celui mai nou update al aplicației, numărul acesta a fost mărit. Astfel, acum veți putea conversa cu 256 de persoane în același timp. După cum scriu cei de la Android Headlines, aplicația poate fi actualizată de pe Google Play Store sau App Store, însă nu se știe dacă update-ul va fi disponibil și pentru Windows Phone și Blackberry.

După cum probabil știți, WhatsApp a eliminat de curând tariful de un dolar pe an. Oficialii companiei au anunțat de curând prin intermediul unei postări pe blogul acesteia că aplicația va deveni gratuită pentru toți oamenii. Dacă ați plătit deja un dolar pentru acest an, atunci nu vă veți mai primi banii înapoi. Totuși, utilizatorii cei mai vechi au fost scutiți de taxe pe o perioadă nelimitată.

WhatsApp a anunțat de curând că a atins cifra de un miliard de utilizatori. În prezent, în jur de 42 de miliarde de mesaje sunt trimise în fiecare zi prin intermediul WhatsApp, alături de 1,6 miliarde de fotografii și 250 de milioane de videoclipuri. În urmă cu aproximativ două săptămâni, erau în jur de 990 de milioane de persoane care foloseau serviciul. Asta ar însemna că, în aproximativ două săptămâni, încă 10 milioane de oameni au instalat WhatsApp pe dispozitivul mobil.

Citește și:
Etichete: