Un Samsung Galaxy S6 Edge Plus a luat foc în timpul reîncărcării

Un Samsung Galaxy S6 Edge Plus a luat foc în timpul reîncărcării

Un utilizator a publicat de curând poze cu un smartphone Samsung Galaxy S6 Edge Plus care a luat foc în timp ce era reîncărcat.

Deși situațiile în care un smartphone ia foc încă nu se produc extrem de des, frecvența lor a crescut considerabil în ultimul an. De cele mai multe ori, acestea aveau legătură cu utilizarea unor componente neautorizate. În aceste condiții, poveste apărută de curând pe internet este una cu atât mai interesantă.

Samsung Galaxy S6 Edge Plus ars 2

Utilizatorul al cărui Samsung Galaxy S6 Edge Plus a luat foc recent în timpul reîncărcării folosea un încărcător Samsung și, având în vedere construcția terminalului, era imposibil să aibă o baterie neautorizată de compania coreeană. După cum scriu și cei de la Ubergizmo, nimic nu ar fi anunțat faptul ca telefonul ar putea să ia foc. Acesta era plasat pe pat și nu era acoperit de vreo pernă, sau de alte materiale. Astfel, supraîncălzirea ieșea din calcule. La un moment dat, însă, posesorul ar fi auzit zgomote ciudate produse de telefon, moment în care a observat și faptul că din dispozitiv ieșea fum.

Singurul lucru pe care ar trebui să-l menționăm este faptul ca utilizatorul folosea un încărcător de Samsung Galaxy S3, însă acesta era unul original, pe care-l primise odată cu vechiul telefon. După cum probabil știți, nu este prima oară când se produc astfel de incidente. În trecut, de exemplu, o persoană a avut de-a face cu un Samsung Galaxy S4 ars. În acel caz, totul a pornit de la bateria din telefon, care nu era de orice fel. Se pare că persoana respectivă avea un Galaxy S4 cu o baterie neautorizată de Samsung.

Nici cei de la Apple nu au fost feriți de astfel de incidente. Povestea este, în mare parte, aceeași și are legătură cu componentele terțe. La un moment dat, un adolescent și-a cumpărat un încărcător (neautorizat de Apple) de la o benzinărie. Și-a conectat telefonul, l-a lăsat pe pat, iar în scurt timp a izbucnit în flăcări.

colaj Samsung Galaxy S6 Edge Plus ars

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: