Un iPhone a luat foc și utilizatorul s-a ales cu arsuri grave. Care e cauza incidentului

, 15 Mai, 11:43

Dacă până acum aveai obiceiul de a-ți încărca iPhone-ul cu alte încărcătoare decât originale, poate că ar trebui să renunți la el. Exemplul tânărului de 16 ani, care a suferit arsuri de gradul trei din acest motiv, ar trebui să te convingă.

Incidentele de acest tip cu dispozitive Apple nu au fost rare. Am putea chiar spune că e un caz fericit, ținând cont de faptul că s-a întâmplat și să moară oameni electrocutați sau să se producă explozii. În majoritatea cazurilor, telefonul era conectat la un încărcător terț.

Cei de la Apple erau atât de îngrijorați de utilizarea acestor încărcătoare de calitate proastă, încât acum câțiva ani au oferit încărcătoare originale celor dispuși să renunțe la cele terțe, notează PhoneArena.

În cazul de față, adolescentul își cumpărase încărcătorul de la o benzinărie. Și-a conectat telefonul, l-a lăsat pe pat, iar în scurt timp a izbucnit în flăcări. Desigur, un încărcător original nu este tocmai ieftin, iar cablul se rupe ușor. Dar, la o analiză mai atentă, investiția merită. Un cablu este, totuși, mai ieftin decât un pat sau chiar o spitalizare. După cum se poate observa în poze, arsurile nu arată deloc bine.

 

Etichete:
Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail